Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Маліновський та Коваленко забили, Лунін не пропустив. Як українці зіграли за свої клуби в Європі

Неділя, 26 листопада 2023, 21:50
Маліновський та Коваленко забили, Лунін не пропустив. Як українці зіграли за свої клуби в Європі
Руслан Маліновський у матчі 26 листопада, фото Getty Images

У неділю, 26 листопада, відбулось чимало поєдинків у європейських чемпіонатах. Українські гравці взяли участь у деяких із них, і навіть відзначились результативними діями.

Джерело: трансляції матчів

Деталі: Найбільше уваги українських уболівальників привернула Серія А, в матчах якої зіграли одразу двоє наших співвітчизників – Руслан Маліновський та Віктор Коваленко. Маліновський вийшов у стартовому складі "Дженоа" та вперше забив у цьому сезоні – хавбеку вдався божевільний удар у самісіньку дев’ятку. Втім, це взяття воріт не допомогло – "Фрозіноне" на 90+4 хвилині вирвав перемогу.

Реклама:

"Фрозіноне" – "Дженоа" – 2:1

Голи: Суле, 34, Монтерізі, 90+4 – Маліновський, 38

"Емполі" та "Сассуоло" видали справжню феєрію, забивши 7 голів. У першій половині команди зробили рахунок 2:2, а Берарді після перерви вивів "нероверді" вперед. Коваленко вийшов на поле на 70-й хвилині, а на 86-й зрівняв рахунок (щоправда, Серія А зарахувала це як автогол Віньї). "Сассуоло" ж примудрився вирвати перемогу на 90+2 – вирішальний м’яч в активі Берарді.

ВІДЕО ДНЯ

"Емполі" – "Сассуоло" – 3:4

Голи: Капуто, 4, (пен.), Фацціні, 30, Вінья, 86, (аг.) – Пінамонті, 12, Матеус Енріке, 22, Берарді, 66, (пен.), 90+2

В Англії Миколенко не зміг зупинити "Манчестер Юнайтед". Гарначо шикарним ударом через себе відкрив рахунок у грі на 3-й хвилині, а Рашфорд та Марсьяль добили "Евертон" – 0:3 на користь "МЮ". Українець же міг забити у третьому матчі поспіль в АПЛ, але його удар прийняла на себе поперечина.

"Евертон" – "Манчестер Юнайтед" – 0:3

Голи: Гарначо, 3, Рашфорд, 56, (пен.), Марсьяль, 75

А Андрій Лунін знову вийшов у стартовому складі "Реала" – цього разу на матч з "Кадісом". Українець ефектно рятував від пропущеного гола, а мадридці перемогли з рахунком 3:0. Головним героєм став Родріго, який оформив дубль та асистував

"Кадіс" – "Реал" – 0:3

Голи: Родріго, 14, 64, Беллінгем, 74

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: