"Дербі" українців в АПЛ, Забарний один з найкращих. Як українці зіграли за свої клуби в Європі

Субота, 25 листопада 2023, 22:14
Дербі українців в АПЛ, Забарний один з найкращих. Як українці зіграли за свої клуби в Європі
Ілля Забарний, фото Getty Images

В суботу, 25 листопада, в європейських чемпіонатах відбулась ціла низка поєдинків. У деяких із них взяли участь наші співвітчизники.

Джерело: трансляції матчів

Деталі: Першими розпочали Ілля Забарний та Михайло Мудрик – їхні "Борнмут" та "Челсі" о 17:00 розпочали матчі проти "Шеффілд Юнайтед" та "Ньюкасла" відповідно. Забарний вийшов у основі "вишень", вже звично відіграв увесь поєдинок та став одним з найкращих у захисті команди – "Борнмут" впевнено переміг з рахунком 3:1.

Реклама:

У "Челсі" ж справи були гірші – "Ньюкасл" розмазав лондонців з рахунком 4:1. Мудрик вийшов на поле на 69 хвилині та не зміг нічим допомогти.

В Іспанії "Валенсія" зустрілась із "Кадісом". У складі "кажанів" зіграв і Роман Яремчук, який з’явився на полі лише на 84 хвилині, а гра завершилась без голів.

Останнім поєдинком, в якому зіграли українці, стала зустріч "Брентфорда" та "Арсенала". У складі "канонірів" уже звично в стартовому складі вийшов Олександр Зінченко, а от поява Єгора Ярмолюка з перших хвилин у складі "бджіл" стала несподіванкою. "Українське дербі" завершилось перемогою канонірів 0:1.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: