Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція об'єдналася в боротьбі проти "пакту Януковича-Медведєва"

Понеділок, 26 квітня 2010, 16:49

Опозиція у вівторок спільно виступить проти спроб ратифікації харківських угод щодо продовження перебування російського флоту на території України.

Про це заявив голова партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба партії.

"Я мав зустрічі майже з усіма опозиційними лідерами, в тому числі з Тимошенко, Яценюком, Луценком. І ми будемо спільно протидіяти ухваленню "харківського пакту", - зазначив він.

"Ми будемо координувати свої дії як у сесійній залі, так і поза парламентом. Головна наша мета: не допустити ратифікації антиукраїнських харківських угод", - заявив Кириленко.

Він також нагадав, що партія "За Україну!" ініціює Національний рух опору проти дій влади, яка пішла на підписання неконституційного "харківського пакту".

"Ми закликаємо громадян стати на захист своєї країни. Насамперед маємо не допустити ратифікації угоди в Верховній Раді", - наголосив голова партії "За Україну!", народний депутат від НУНС.

Як відомо, президенти України та Росії Віктор Янукович та Дмитро Медведєв 21 квітня у Харкові домовилися про подовження терміну базування Чорноморського флоту Російської Федерації у Севастополі ще на 25+5 років після 2017 року.

В обмін на це російське керівництво пішло на поступки в ціні на газ для України на наступні 9 років, про що було підписано додаток до угоди між "Нафтогазом України" і російським "Газпромом" від 19 січня 2009 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: