Партія Ющенка кличе всіх на мітинг проти "колонізації України"

Понеділок, 26 квітня 2010, 16:28

Партія "Наша Україна" у вівторок проведе мітинг під стінами Верховної Ради з метою протидіяти ратифікації харківської угоди президентів України та Росії.

"Наша Україна" називає цю угоду "злочинною" і закликає всіх прийти на мітинг, повідомляє прес-служба партії.

Вона звертається до "кожного, кому не байдужа доля України":

"Якщо тебе обурює політика Віктора Януковича, якщо ти проти того, щоб твоєю країною торгували, якщо ти не хочеш, щоб спекулювали твоїм майбутнім, якщо ти не бажаєш перетворювати Україну на російську колонію і базу для російських військових, - приєднуйся до акції протесту і приходь завтра до Верховної Ради!"

"Разом ми відстоїмо нашу Батьківщину. Разом ми скажемо "ні" колонізації України. Зараз не важливі політичні симпатії. Зараз - важлива наша Україна!", - запевняє партія, фактичним лідером якої є екс-президент Віктор Ющенко.

"Наша Україна" буде всіма засобами у Верховній Раді та поза парламентом протидіяти ратифікації угоди і закликає до широкого спротиву весь український народ, всіх патріотів України", - сказано в заклику.

Партія також закликає місцеві ради всіх рівнів "дати належну оцінку діям влади".

"Закликаємо всіх громадян України підтримати акції на захист незалежності. Разом станемо на захист національної гідності і волі", - закликає "Наша Україна".

"Як європейська демократична нація ми маємо продемонструвати, що не купка політиканів, а народ вирішує долю власної країни. Ми захистимо свободу і незалежність України!", - запевняє партія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування