31 березня 2019

Архів

Публікації

Реакція соцмереж на результати першого туру виборів

31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента. За попередніми даними лідирує Володимир Зеленський. В пару з ним виходить діючий президент Петро Порошенко. Що про цей результат кажуть у соцмережах?

Результати виборів президента України 2019. Перший тур

Хроніка виборів президента 2019

Додали відео журналістів УП зі штабу Володимира Зеленського, Юлії Тимошенко та Петра Порошенка. Тут ми ведемо хроніку подій дня виборів. Оновлюється постійно.

Тістечка з яєчних жовтків: як португальські паштейші смачно приживаються в Україні

"Українська правда. Життя" розпитала про смаколики, подібність Португалії та України та про те, як це відкрити свій бізнес-мрію.
Колонки

Варто посадити трьох друзів...

Весна – час саджати

Як визначити, перед вами психотерапевт чи психогвалтівник

Новини
23:49
Кримчани проголосували на виборах, але менше, ніж очікувалося – ЗМІ
За підрахунками представництва кримськотатарського народу Херсонської області, явка кримчан склала близько 300 осіб заміть 400. По Каланчацькому району мали проголосувати 66 осіб, натомість, за попередніми даними проголосували 49 людей.
23:45
інфографікаДругий тур: як соціологи моделювали результат
Згідно з соцопитуваннями, проведеними напередодні першого туру виборів, у випадку виходу у другий тур Володимира Зеленського та Петра Порошенка, перемогу пророкували першому.
23:40
Авіакатастрофа в Німеччині: загинула одна з найбагатших росіянок, співвласниця S7
Голова ради директорів російської авіахолдингу "Група компаній S7" Наталя Фільова загинула в неділю під час катастрофи малого літака, що виконував рейс з Франції в Німеччину.
23:18
Зеленський: Коли у "старичків" не складається з рейтингами – починається протистояння
"В Україні демократія. Блін, як це офігенно: жити в Україні й відчувати – я перепрошую, що я переходжу (на українську) – що це є в Україні. Це круто", – сказав Зеленський.
23:13
У Запоріжжі діти знайшли гранату: один загинув, інший у лікарні
У Запоріжжі внаслідок вибуху гранати одна дитина загинула, інша опинилася в лікарні.
23:11
Зеленський до Порошенка: ви маріонетка Свинарчука чи він ваша маріонетка?
Шоумен Володимир Зеленський звернувся до чинного президента Петра Порошенка із запитанням чи є він "маріонеткою Свинарчука" чи "Свинарчук - маріонетка Порошенка".
23:03
Остаточні дані екзит-полу: Зеленський додав 0,2 відсотка
Згідно остаточних даних Національного екзит-полу шоумен Володимир Зеленський набирає 30,6%.
23:01
Зеленський відповів на пропозицію Порошенка щодо дебатів
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів з чинним главою держави Петром Порошенка  напередодні другого туру виборів.
22:50
ЦВК почала оприлюднювати результати підрахунку голосів
Центральна виборча комісія почала оприлюднювати результати обробки перших протоколів на виборах президента.
22:44
У Тимошенко самі рахують голоси: Вона – друга
У штабі Юлії Тимошенко заявляють, що за результатом підрахунку 29% оброблених протоколів дільничних виборчих комісій, Володимир Зеленський посідає перше місце, Тимошенко – друге, а Петро Порошенко – третє.  
22:19
оновленоЯвка на виборах склала 63,48%
Станом на 20:00 явка на виборах президента України становить 63,48%.
22:13
Порошенко хоче дебатів із Зеленським
Кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко заявив, що перед другим туром виборів обов'язково мають відбутися передвиборчі дебати кандидатів.
21:54
Молодики під ЦВК не порушують порядок – Князєв
Біля будівлі Центральної виборчої комісії в центрі Києва знаходиться близько 150 осіб без будь-яких заборонених предметів, вони не порушують громадський порядок.
21:52
Перед другим туром місце голосування слід змінити повторно
"Перед другим туром, не пізніше, ніж за 5 днів, потрібно буде ще раз звернутись до відповідних центрів реєстрації та підтвердити своє нове місце голосування", – нагадав Петренко.
21:29
Через порушення на виборах почато 31 провадження – поліція
Станом на 20 годину до поліції надійшло 1927 заяв про порушення виборчого законодавства.
21:15
Голосування у Варшаві продовжилося після закриття дільниці – багато людей
Закордонна виборча дільниця у столиці Польщі Варшаві, де протягом усього дня були значні черги виборців, продовжила роботу після 20 години за місцевим часом через те, що кількасот людей так і не змогли проголосувати.
21:15
інфографіка Зеленського найбільше підтримує Південь, а Порошенка – Захід
Кандидата у президенти Володимира Зеленського, який наразі набирає найбільше голосів виборців, найактивніше підтримують на Півдні і Сході країни.
21:00
відеоЗеленський: Дякую тим, хто голосував "не по приколу"
Кандидат у президенти шоумен Володимир Зеленський подякував своїй дружині, своїй команді, та тим, хто проголосував "не по приколу".
20:53
Порошенко звернувся до виборців Зеленського: Я почув вас
Кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко відреагував на перші результати Національного екзит-полу і звернувся до молодих людей із словами, що почув їх та попросив тепер почути його.
20:52
Саакашвілі закликав "усі демократичні сили" підтримати Зеленського без умов
Екс-президент Грузії, колишній губернатор Одеської області, видворений з України, Міхеїл Саакашвілі, закликав усі демократичні сили підтримати кандидатуру Володимира Зеленського без всяких умов.
20:51
відеоТимошенко: Переговорів із Зеленським поки не ведемо
"Ми розраховуємо на те, що після підбиття реальних підсумків виборів, зібрання оригінальних протоколів, ми будемо боротися з Володимиром Зеленським у другому турі. І тому ніяких переговорів до завершення підрахунку голосів ми не ведемо", – сказала вона.
20:38
відеоГриценко: Я за жодних умов не проголосую за Порошенка
Очільник "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко заявив, що за жодних умов не підтримає у другому турі президентських виборів чинного главу держави Петра Порошенка.
20:28
оновлено від 20:13Тимошенко назвала себе другою, а екзит-поли маніпулятивними
Депутат "Батьківщини" Сергій Соболєв заявив, що за їхніми підрахунками, 27 % отримує Володимир Зеленський, 20.9% бере Юлія Тимошенко і 17.5% отримує Петро Порошенко.
20:16
Екзит-поли на замовлення телеканалів: Зеленський і Порошенко в другому турі
Згідно з попередніми результатами Всеукраїнського екзит-полу каналів "112 Україна" і NewsOne, до другого туру президентських виборів виходять Володимир Зеленський з 30,7% голосів виборців і Петро Порошенко з 18,6% голосів.
20:01
ЕКЗИТ-ПОЛ: ЗЕЛЕНСЬКИЙ НАБИРАЄ 30,4%, ПОРОШЕНКО ДРУГИЙ
Перший тур чергових президентських виборів 31 березня виграв шоумен Володимир Зеленський.
19:33
Данилюк: Зеленський використовує абсолютно унікальний підхід
"Знаєте, слово "обучаємий" – не обучаємий" мені не дуже подобається, тому що я зустрічався – і багато чого зрозумів. Дуже багато порад, які я намагався давати стосовно кампанії, – я дуже швидко розумію, що воно просто не працює", – заявив Данилюк
19:27
Тимошенко і Зеленський обговорюють об'єднання в другому турі – Найєм
Кандидати в президенти Юлія Тимошенко та Володимир Зеленський ведуть переговори про створення коаліції в другому турі президентських виборів.
19:23
У Києві на одній дільниці погрожували голові, на іншій знайшли рюкзак
На виборчих дільницях у Києві зафіксували низку порушень: від фотографування бюлетенів до присутності невідомих осіб і погроз голові.
19:21
Закарпатські угорці поскаржилися на відсутність угорської мови у бюлетенях
Жителі села Бене на Берегівщині скаржаться, що їм складно голосувати на виборах президента, оскільки бюлетені надруковані лише українською мовою.
19:13
У Краматорську в авто знайшли "бюлетені" з відмітками за Тимошенко
У Краматорську поліцейські вилучили в салоні автомобіля "Ауді 6" кілька сотень ксерокопій бюлетенів з відмітками за кандидата в президенти Юлію Тимошенко.
19:00
Нові члени виборчкому і 2 бюлетеня на людину: в Коцюбинському кажуть про порушення
Мешканець селища Коцюбинське на Київщині отримав два запрошення на дві різні виборчі дільниці, і на кожній йому видали бюлетені для голосування.
18:47
Економічні новини вихідних: "нічний експрес", термінал F та підвищення тарифів "Укрзалізниці"
Про дефіцит платіжного балансу. Цей показник в лютому 2019 року становив 248 мільйонів доларів в порівнянні з профіцитом в лютому 2018 року на рівні 253 мільйони доларів.
18:36
У Лондоні 4 людей постраждали в серії окремих ножових атак
Британська поліція розшукує нападника з ножем після того, як цими вихідними на півночі Лондона у серії ножових атак постраждали чотири окремі людини.
18:31
Бойовики обстріляли Лебединське з кулеметів
Бойовики обстріляли Лебединське з кулеметів, ніхто з військовослужбовців Об'єднаних сил не постраждав.
18:28
фото, відеоАваков опублікував відео аварії в Одесі: поранених гвардійців добивав перехожий
Після наїзду на трьох бійців Національної гвардії в Одесі, невідомий чоловік завдав кілька ударів руками по лежачим постраждалим.
18:20
В Антарктиді закінчились вибори президента України
На станції "Академік Вернадський" в Антарктиді завершилось голосування на виборах президента, яке тривало всього годину.
18:15
Виборців, які отримували "допомогу" від влади, просять "правильно" проголосувати – МВС
У МВС заявляють, що виборцям, які отримували матеріальну допомогу від місцевої влади, зокрема у Василькові на Київщині, телефонують із закликом "правильно" проголосувати.
17:45
фотоПід ЦВК побільшало молодиків, які гуртуються біля наметів "приймальня нардепа"
Біля Центральної виборчої комісії вже приблизно 250 молодих чоловіків спортивної статури, які запевняють, що прийшли для того, щоб не допустити "дебошу", і гуртуються вони біля наметів  з написом "Громадська приймальня депутата".
17:19
фотоУ Москві проходить пікет проти депортації кримських татар у тюрми РФ
У центрі Москви на Манежній площі цивільний активіст з Росії Костянтин Котов проводить одиночний пікет проти переміщення заарештованих в Криму кримськотатарських активістів в Росію.
16:59
Системних порушень на виборах поки немає - ЦВК
Станом на 16.30 неділі ніяких системних порушень у ході голосування на чергових виборах президента України не зафіксовано.
16:35
У Німеччині черги на всіх дільницях
На виборчих дільницях у Німеччині, яка є рекордсменом за кількістю дільниць за кордоном, утворились довгі черги.
16:18
доповненоУ Дніпрі ціла хвиля "мінувань": перевіряли метро і виборчі дільниці
У місті Дніпро правоохоронці перевіряють низку повідомлень про мінування.
15:58
На дільницю в Запорізькій області підвозили виборців: відомо, хто організував
У с.Роза Запорізької області зафіксовано підвезення виборців на виборчу дільницю.
15:54
45,01% виборців уже проголосували
Станом на 15:00 неділі явка виборців на виборах президента становила 45,01%.
15:52
відеоРосійських журналістів не пустили на виборчу дільницю у Мінську
Члени виборчої комісії у столиці Білорусі, Мінську, вирішили не пускати на дільницю для виборів президента України представників російських ЗМІ.
15:43
В Естонії – мітинги проти створення коаліції з націоналістами
У неділю в Естонії відбуваються акції протесту проти створюваної правлячої коаліції.
15:41
фотоПоліція викрила у Києві міжнародний "склад" наркотиків з 600 кг героїну
Поліція вилучила у Київській області 600 кілограмів героїну на близько 50 мільйонів доларів. Фото.
15:37
В Україні працюють усі виборчі дільниці - ЦВК
Станом на день неділі в Україні функціонують всі виборчі дільниці на виборах президента країни.
15:26
інфографікаВибори 2019: поліція відкрила вже 11 кримінальних справ
Станом на 15 годину правоохоронці зареєстрували 649 подій, пов‘язаних з порушенням виборчого процесу.
14:59
Мер Житомира та голова ОДА повторили "кримінальний подвиг" Ляшка
У день виборів президента України голова Житомирської ОДА Ігор Гундич та мер Житомира Сергій Сухомлин сфотографувалися з розгорнутим бюлетенем біля скриньки після голосування. Фото
14:56
Українці у Празі, Берліні і Таллінні вистоюють великі черги, щоб проголосувати
На закордонних дільницях у Празі, Берліні та Таллінні, щоб проголосувати, українці вичікують величезні черги.
14:46
фотоБіля ЦВК збираються групи невідомих "для охорони порядку"
На площі біля Центральної виборчої комісії збираються молоді чоловіки нібито для охорони порядку.
14:42
На прем’єрку Британії тиснуть з вимогою "жорсткого" Brexit – екс-міністр
Прем'єр-міністр Тереза ​​Мей перебуває під величезним тиском з боку деяких членів її команди міністрів, які хочуть, щоб Велика Британія покинула Європейський союз без угоди.
14:18
Поліція шукає вибухівку у центрі Києва: з готеля евакуюють близько 150 осіб
У центрі Києва з готелю по вул.Інститутській проводять евакуацію близько 150 осіб через анонімне повідомлення про замінування. 
14:11
"Ідіоти": Зеленський прокоментував відео-підтримку від російських акторів
Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський назвав ідіотами російських акторів Івана Охлобистіна і Михайла Пореченкова, які нещодавно записали відео на його підтримку.
14:06
МВС про голосування Ляшка: Покарання до 3 років обмеження волі
Правоохоронці дадуть правову оцінку діям кандидата в президенти Олега Ляшка, який під час голосування продемонстрував журналістам власний заповнений бюлетень.
14:02
Анонім пригрозив підірвати штаби одного з кандидатів за підкуп виборців
У Чернігові невідомий заявив про намір підірвати штаби одного з кандидатів у президенти.
13:53
ФотоДружині Гриценка довелося голосувати з двох спроб
Дружина кандидата у президенти Анатолія Гриценка Юлія Мостова не змогла проголосувати, оскільки її не було у списках виборців. Фото
13:22
Голосування в Бельгії: один спостерігач і понад 2 тисячі зареєстрованих виборців
На виборчій дільниці при посольстві України в Бельгії станом на ранок був присутній один спостерігач, за оцінкою якого вибори відбуваються спокійно та за "відмінно організованою процедурою".
13:04
Зеленський розповів, що робитиме у разі програшу
Шоумен і кандидат Володимир Зеленський заявив, що у разі програшу на виборах президента зосередиться на підготовці до виборів Верховної Ради.
12:56
Явка на виборах трохи більша за 16%
Станом на 11:00 явка на виборах президента України становить 16,08%, найактивніше голосує Кіровоградська та Черкаська області.
12:46
Аеропорт "Бориспіль" розпочав експлуатацію терміналу F
31 березня міжнародний аеропорт "Бориспіль" розпочав експлуатацію терміналу F в тестовому режимі.
12:40
відеоПорошенко проголосував і побажав собі перемоги
Діючий голова держави та кандидат у президенти Петро Порошенко проголосував на виборах президента.
12:25
ВідеоСаакашвілі відреагував на лестощі Зеленського
Колишній президент Грузії і губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі похвалив кандидата в президенти України Володимира Зеленського за те, що той похвалив його раніше. Відео
12:09
"Укрзалізниця" підвищила тарифи на вантажні перевезення
"Укрзалізниця" 30 березня провела індексацію тарифів на вантажні залізничні перевезення в межах України на 14,2%.
11:59
відеоЛяшко проголосував із порушенням закону
Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко проголосував на виборах президента і показав на камери бюлетень зі своїм голосом, чим порушив українське законодавство.
11:51
ЦВК: До кібератак Росії готові морально і технічно
У Центральній виборчій комісії кажуть, що готові до можливих кібератак під час виборів президента.
11:49
Запальну суміш кинули в дільницю на Чернігівщині. Вибори не припиняли
У Чернігівській області в одну з дільниць невідомий кинув запальну суміш з подальшим горінням. Фото
11:31
ФотоПарубій проголосував і назвав важливе вміння свого кандидата
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій проголосував на виборах президента і попросив інших громадян не забувати, що майбутній глава держави буде ще й головнокомандувачем. Фото
11:21
фото, відеоЗеленський проголосував і похвалив Саакашвілі
Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський проголосував на виборах президента.
11:08
В Туреччині проходять місцеві вибори, партія Ердогана - під ризиком
В Туреччині у неділю відбуваються місцеві вибори, на яких партія президента Ердогана може зазнати значних втрат.
11:04
Усі виборчі дільниці на Донеччині відкрилися, КПВВ запрацювали вчасно
На території Донецької області відкрилися усі 100% дільниць для голосування - 1 211 - контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування розпочали свою роботу вчасно.
10:42
МВС посилено охороняє іноземні консульства і посольства через вибори
Міністерство внутрішніх справ у день президентських виборів посилило охорону консульств і посольств іноземних держав.
10:39
Гройсман показав доходи за рік: майже вдвічі менше за попередній
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман за 2018 рік задекларував 9 372 991 грн нарахованого доходу.
10:34
Голосування за кордоном: У Варшаві на дільниці - ажіотаж
Українці, що голосують на виборчій дільниці при посольстві України у Варшаві, із самого ранку шикувалися у чергу.
10:25
ВідеоТимошенко проголосувала
Лідер партії "Батьківщина" і кандидат Юлія Тимошенко проголосувала на виборах президента. Відео
10:17
В Україну йде справжнє тепло – до плюс 20
Найближчими днями в Україні очікується суха і сонячна погода.
10:07
Офіційно: на виборах у Словаччині перемогла опозиціонерка Чапутова
У другому турі президентських виборів у Словаччині переконливу перемогу здобула опозиційна кандидатка Зузана Чапутова.
10:04
оновленоВибори: Правоохоронці вже отримали 25 заяв про порушення
Вранці 31 березня правоохоронці вже отримали 25 заяв, пов’язаних з виборчим процесом.
09:24
оновленоОПОРА: Спостерігачів не пустили на засідання ДВК, перші порушення
Спостерігачі ОПОРИ та руху ЧЕСНО фіксують перші порушення на виборчих дільницях. Фото
09:04
фото, відео Кличко приїхав голосувати на велосипеді
Мер Києва Віталій Кличко приїхав на вибори президента на велосипеді. Фото, відео
08:50
ЦВК вирішила не повертати гроші екс-регіоналу - втікачу, який хотів у президенти
Центрвиборчком ухвалив рішення перерахувати до держбюджету кошти, внесені представниками екс-регіонала Володимира Олійника в якості застави для реєстрації кандидатом у президенти. 
08:19
В Україні проходять вибори президента
В Україні розпочалося голосування на чергових виборах президента.
07:38
ООС: Бойовики били з мінометів і гранатометів, 2 поранених
Минулої доби бойовики 6 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, тричі застосувавши заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 та 82 мм. 2 українських військових отримали поранення.
06:53
Гвоздик захистив титул чемпіона світу WBC у напівважкій вазі
Українець Олександр Гвоздик провів успішний захист чемпіонського титулу за версією WBC у напівважкій вазі - наш боксер технічним нокаутом у 5 раунді переміг представника Франції Дуду Нгумбу.
06:08
ВВС: Пілот літака, на якому розбився футболіст Сала, не мав права літати вночі
Девід Ібботсон, пілот літака, який у січні цього року розбився над Ла-Маншем, не мав права літати вночі.
05:11
Помер голова української громади Угорщини
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив про те, що пішов з життя голова української громади Угорщини Юрій Кравченко.
04:11
Україна у день виборів перейшла на літній час
У ніч на неділю, 31 березня, Україна перейшла на літній час: о 3 годині ночі стрілки годинника перевели на одну годину вперед.
01:58
Керівник служби безпеки засновника Amazon: саудівці "зламали" телефон Безоса
Керівник служби безпеки засновника та гендиректора компанії Amazon Джеффа Безоса Гевін де Бекер заявив, що саудівський уряд "зламав" телефон Безоса та отримав несанкціонований доступ до його приватних даних.
01:08
Колишнього віце-президента США Байдена звинуватили у "принизливих" дотиках
Колишня членкиня асамблеї штату Невада Люсі Флорес, яка представляла Демократичну партію, звинуватила екс-віце-президента США Джо Байдена у небажаних дотиках і поцілунку під час її передвиборчої кампанії 2014 року.
00:22
Facebook посилить правила прямих трансляцій після теракту у Новій Зеландії
Компанія Facebook вирішила посилити контроль над відеотрансляціями після теракту у новозеландському Крайстчерчі, в результаті якого загинули 50 людей. Під час стрілянини нападник вів пряму трансляцію.
23:47
ФОТОЖіноча збірна України виграла "золото" ЧЄ з карате
Українська жіноча збірна завоювала золоту медаль на чемпіонаті Європи з карате, який проходить у іспанській Гвадалахарі. Каратистки Анжеліка Терлюга, Галина Мельник, Аніта Серьогіна та Діана Шостак здобули "золото" у командному куміте.
23:11
У Харкові невідомий відкрив стрілянину з травматичної зброї, 1 постраждалий
У суботу у центрі Харкова невідомий відкрив стрілянину з травматичної зброї, в результаті інциденту одна людина отримала травму живота.
Реклама: