Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори: Правоохоронці вже отримали 25 заяв про порушення

Неділя, 31 березня 2019, 10:04

Вранці 31 березня правоохоронці вже отримали 25 заяв, пов’язаних з виборчим процесом.

Про це повідомили у департаменті комунікації МВС України.

"Зазначені факти пов’язані з незаконною агітацією – 7 заяв, підкупом виборця – 1, фотографуванням  бюлетенів – 2, спробою винесення бюлетеня з дільниці – 1", - йдеться у повідомленні. 

Заяви отримано у Закарпатській області – 4, Кіровоградській – 3, Вінницькій, Сумській, Запорізькій, Луганській – по 2, Київській, Одеській, Черкаській – по 1 та у місті Києві – 7.

У Києві станом на 9:00 через технічні проблем не відкрито 3 дільниці, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на дані МВС.  

У відділі комунікації поліціїї Києва уточнили, що у столиці працює 13 окружних та 1105 дільничних виборчих комісій, 8 дільниць розпочали роботу із запізненням. 

У свою чергу керівник апарату Київської міської державної адміністрації (КМДА) Дмитро Загуменний заявив, що у Києві усі 1103 виборчі дільниці  працюють у штатному режимі.

За словами першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового,  наразі відкрилися "майже всі дільниці".

Станом на 10:00 залишається не відкритою одна виборча дільниця в Одеській області - там номери печаток не відповідають номерам дільниць. 

Особовий склад МВС приступив до виконання завдань із забезпечення правопорядку в ході дня голосування на виборах, станом на 9:00 надзвичайних ситуацій на об'єктах проведення виборів не зафіксовано. 

Службу на виборчих дільницях несуть понад 39 тисяч поліцейських, передбачено резерви у кількості 3,6 тис. поліцейських для реагування на зміну оперативної обстановки.  

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: