Тимошенко: Переговорів із Зеленським поки не ведемо

Неділя, 31 березня 2019, 20:51
Тимошенко: Переговорів із Зеленським поки не ведемо
Дмитро Ларін, УП

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що не веде переговорів із конкурентом Володимиром Зеленським до завершення підрахунку голосів.

На брифінгу у виборчому штабі її запитали, чи буде вона об'єднуватися з Зеленським з огляду на екзит-поли, які віддають Тимошенко третє місце.  

"Екзит-поли – це така само продажна соціологія якою маніпулювали останні місяці. Не звертайте на них уваги", – заявила лідер "Батьківщини".

"Ми розраховуємо на те, що після підбиття реальних підсумків виборів, зібрання оригінальних протоколів, ми будемо боротися з Володимиром Зеленським у другому турі", – сказала вона.

"І тому ніяких переговорів до завершення підрахунку голосів ми не ведемо", – наголосила Тимошенко, хоча раніше була інформація про їхні переговори щодо об'єднання зусиль у другому турі .

Щодо оскарження результату вона сказала: "Доки ми не зберемо останній протокол, ми нічого оскаржувати не будемо. Якщо дані оригіналів протоколів із дільничних і окружних комісій будуть розходитися з даними ЦВК – а ЦВК у нас, на жаль, абсолютна кишенькова у чинного президента, – тільки тоді ми будемо оскаржувати результати".

Тимошенко також запевнила, що молодики під Центрвиборчкомом – не від неї.

"Наша команда своїх представників до Центральної виборчої комісії не направляла. Там перебувають наші депутати виключно для того, щоб давати роз'яснення громадянам України щодо всіх правових підстав проведення президентських виборів і підрахунку голосів. До молодиків біля ЦВК наша команда немає ніякого відношення".

Очікуване лідерство Зеленського Тимошенко прокоментувала УП так:

"Країні потрібні молоді політики, але говорити ми про це будемо після офіційного підсумку першого туру... Ми в другому турі з Зеленським будемо конкурентами, тому ніяких переговорів ми зараз не ведемо".

За даними Національного екзит-полу ("Демініціативи", КМІС та Центр Разумкова) станом на 18.00, за Володимира Зеленського віддали голоси 30,4% опитаних українців, за Петра Порошенка – 17,8%, а за Юлію Тимошенко – 14,2%.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: