Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ігнат закликав на Новий рік не ігнорувати тривогу й забути про феєрверки та салюти 

Неділя, 31 грудня 2023, 11:40
Ігнат закликав на Новий рік не ігнорувати тривогу й забути про феєрверки та салюти 
Юрій Ігнат, фото Медіацентр – Україна

Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат закликав українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги в новорічну ніч, якщо вони будуть.

Джерело: Юрій Ігнат у ранковому телемарафоні новин 

Деталі: Журналістка запитала Ігната, до чого українцям готуватися у новорічну ніч. Він відповів, що навіть у свята треба дбати про безпеку в першу чергу. 

Реклама:

Пряма мова: "До нового року готуватися українцям, але думати, що власна безпека – перш за все. Потрібно розуміти, що ворог не буде робити жодних поблажок, ні цивільним, ні військовим.

Ви бачите, як вони б’ють просто по центру півторамільйонного міста зенітними ракетами (йдеться про Харків – УП). Є в них ракети і більшого радіусу дії. Ми бачили величезну атаку 29 грудня (по Україні).

Тому перш за все (українцям варто) – берегти себе, реагувати на сигнали повітряної тривоги. Жодних феєрверків, ви ж розумієте. У наш час займатися салютами – неправильно з будь-якої точки зору.

ВІДЕО ДНЯ

Очікувати чи ні? Ворог атакує нас у принципі щодня, як "Шахедами", так і ракетами. Тому бережіть себе, а Повітряні сили й Сили оборони будуть робити усе, щоб якомога більше знищити цих покидьків".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: