Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Слуги народу" визначилися, як комунікувати закон про мобілізацію: мовчати та посилати до військових

Вівторок, 26 грудня 2023, 10:21
Слуги народу визначилися, як комунікувати закон про мобілізацію: мовчати та посилати до військових
Фото: Getty Images

Депутати від фракції "Слуга народу" отримали рекомендації щодо необхідності уникати коментарів стосовно внесеного до Верховної Ради законопроєкту про удосконалення мобілізації і військового обліку. 

Джерело: джерела УП у фракції "Слуга народу"

Деталі: За даними джерел УП, у фракції наголосили на необхідності дотримуватись однієї з президентом лінії з огляду на "чутливість питання", тому "мобілізацію з суспільством мають комунікувати військові, від яких цей запит виходить".

Реклама:

У фракції підкреслили, що тут необхідно проявити дисципліну і утримуватись від коментарів доти, поки військове керівництво не почне коментувати положення законопроєкту і не пояснить суспільству, чому саме такі норми пропонуються і чим вони вмотивовані.

"Фракції слід утриматися від коментарів з цього приводу в ЗМІ, на міжнародному рівні, в соцмережах, в особистих комунікаціях. Всі питання, якщо вони будуть, мають бути переадресовані військовому командуванню", - наголосили у "Слузі народу".

Що було раніше: 25 грудня Кабінет міністрів вніс до Верховної Ради проєкт закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби".

ВІДЕО ДНЯ

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: