Росіяни 8 разів намагалися штурмувати на лівобережжі Дніпра, отримали відсіч – Генштаб

Вівторок, 19 грудня 2023, 21:02
Росіяни 8 разів намагалися штурмувати на лівобережжі Дніпра, отримали відсіч – Генштаб
ФОТО ГЕНШТАБУ ЗСУ

Окупанти намагалися вибити підрозділи Сил оборони з лівобережжя Дніпра, здійснили 8 спроб штурмових дій, але отримали відсіч та відступили із втратами.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу ЗСУ 19 грудня

Дослівно: "Наші підрозділи стійко тримають оборону, надалі утримують зайняті позиції та завдають вогневого ураження противнику. Продовжують заходи із розширення плацдарму".

Реклама:

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 6 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління, 3 артилерійських засоби та 4 склади боєприпасів противника".

Деталі: Протягом доби відбулось 69 бойових зіткнень. Ворог завдав 1 ракетний та 10 авіаційних ударів, здійснив 40 обстрілів з РСЗВ.

ВІДЕО ДНЯ

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили всі атаки окупантів в районі Синьківки Харківської області, де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 4 атаки ворога в районах Серебрянського лісництва Луганської області та східніше Тернів Донецької області.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 10 атак противника біля Богданівки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 22 атаки ворога східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 7 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області, де противник здійснив 11 безуспішних атак на позиції наших захисників.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 9 атак загарбників західніше Новопокровки та Роботиного Запорізької області, де противник, за підтримки авіації, намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Шахтарському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: