Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Патріарх РПЦ Кирил поскаржився на засилля мігрантів, які не знають російської мови

Вівторок, 28 листопада 2023, 18:00
Патріарх РПЦ Кирил поскаржився на засилля мігрантів, які не знають російської мови
ПАТРІАРХ РПЦ КИРИЛ, ФОТО AFP VIA GETTY IMAGES

Патріарх Російської православної церкви Володимир Гундяєв (Кирил) поскаржився на приплив в РФ мігрантів, які не знають російської мови і займаються злочинною діяльністю. 

Джерело: прокремлівське видання "РИА Новости", російський "Интерфакс"

Пряма мова: "Масовий приплив іммігрантів, які не володіють російською мовою, не мають належних уявлень про російську історію та культуру, про наші традиції та звичаї, а отже, нездатні й часто небажають інтегруватися в російське суспільство, змінює вигляд російських міст, призводить до деформації єдиного правового, культурного, мовного простору країни...

Реклама:

У найбільших містах виникають і активно розвиваються замкнуті етнічні анклави, які є розсадниками корупції, організованої етнічної злочинності та незаконної міграції. Цю проблему не треба замовчувати".

Деталі: Гундяєв закликав не замовчувати проблему етнічної злочинності на тлі припливу мігрантів, які не володіють російською мовою і не мають уявлень про історію культури Росії.

Він заявив, що навіть наявність російського паспорта в іммігрантів не звільняє їх від необхідності "поважати суспільство і традиції Росії".

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: