Разом із папужками та псами: поліцейські під постійними обстрілами евакуюють жителів Авдіївки

Вівторок, 24 жовтня 2023, 16:00
Разом із папужками та псами: поліцейські під постійними обстрілами евакуюють жителів Авдіївки
фото поліції

У зв’язку із загостренням ситуації збільшилась кількість охочих виїхати з Авдіївки та найближчих сіл, поліцейські проводять евакуацію, ризикуючи життям.

Джерело: очільник МВС Ігор Клименко в Facebook, поліція Донеччини

Деталі: Кадрами роботи підрозділу "Білий янгол" поділився міністр у соцмережах, поліція розповіла деталі нещодавньої операції.

Реклама:

Поліцейський екіпаж евакуював до безпечного місця 7 людей і їхніх домашніх улюбленців. Крім того, "білі янголи" доставили в лікарню непритомну жінку в критичному стані.

Дослівно: "Шлях до Авдіївки пролягає крізь вирви від снарядів, вигорілі поля та зруйновані села. Дорогою поруч з автомобілем вибухають снаряди, але правоохоронці не зупиняються, бо поспішають за вкрай "важкою" літньою жінкою. На те, щоб забрати пацієнтку, є кілька хвилин, адже, запримітивши машину поліції, ворог відразу відкриває прицільний вогонь.

ВІДЕО ДНЯ
 

Далі "білі янголи" евакуюють людей із авдіївської чотирнадцятиповерхівки. Вночі будівля витримала декілька ударів. Мешканці ховались у підвалах і не знали, чи доживуть до ранку. Під час завантаження речей в автомобіль над головами летить ракета, яка вибухає за 300 метрів. На щастя, обійшлося без постраждалих.

 

Цього ж дня група "Білий янгол" здійснила евакуацію літнього чоловіка з Орлівки. Із собою пенсіонер узяв чотирилапого друга, який урятував йому життя. Чоловік зазначив, що собака відчуває, коли буде приліт, і біжить ховатись у підвал. Завдяки цій здібності вони обидва залишилися живими й тепер прямують до безпечного регіону".

Передісторія:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: