Суд арештував чоловіка, який влетів у нацгвардійців на блокпосту в Києві

Середа, 26 липня 2023, 14:20
Суд арештував чоловіка, який влетів у нацгвардійців на блокпосту в Києві
фото прокуратури

Суд арештував 23-річного винуватця ДТП у Києві, в результаті якої загинув нацгвардієць і ще двоє військових отримали травми.

Джерело: Київська міська прокуратура

Дослівно: "За клопотанням Київської міської прокуратури взято під варту на 2 місяці без права внесення застави водія автомобіля Volkswagen, який 25 липня 2023 року, вчинив смертельну ДТП, в результаті якої один військовослужбовець загинув, а іншого госпіталізовано з травмами".

Реклама:

Деталі: Рішення 26 липня ухвалив Шевченківський районний суд Києва.

Що передувало: У ніч на 25 липня у Києві на блокпосту поблизу станції метро "Святошин" водій автомобіля "Фольксваген" на великій швидкості наїхав на солдатів Нацгвардії та протаранив дві автівки.

Внаслідок ДТП 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Крім того, водій протаранив автомобіль, в якому перебував військовослужбовець. Він отримав легкі тілесні ушкодження, лікарі надали йому допомогу.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлялось, що правоохоронці провели огляд водія на стан сп’яніння за допомогою приладу "Драгер", який не виявив алкоголю в його організмі, а подальші експертизи встановлять, чи перебував він під дією наркотиків. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: