Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наступ відстає від графіка, але йде за планом – Резніков

Понеділок, 24 липня 2023, 21:35
Наступ відстає від графіка, але йде за планом – Резніков
ОЛЕКСІЙ РЕЗНІКОВ, РБК-УКРАЇНА

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що український наступ відстає від графіка, але йде за планом.

Джерело: Резніков в інтерв’ю СNN

Деталі: Як повідомляє CNN, Резніков визнав, що наступ відстає від графіка, однак запевнив, що "не хвилюється", оскільки він іде за планом. Міністр вважає помилковою думку, що "кожен контрнаступ повинен бути швидким".

Реклама:

Він перерахував кілька причин, чому контрнаступ може бути повільнішим, ніж очікувалося: боєприпаси, артилерійські снаряди і артилерійські системи.

Пряма мова: "Це питання протиповітряної оборони. Це питання того, що у нас дуже довга лінія фронту. І ми маємо проти себе велику кількість ворогів. Так що це війна, а не комп'ютерна гра".

Більше деталей: Українські генерали та командири бачать реальну ситуацію на полі бою. Він підкреслив, що "головною цінністю для України є життя солдатів". 

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів Резніков, ситуація на південному фронті в Україні була сповільнена значною мірою через мінні поля, облаштовані російськими військами. Українські війська були змушені вручну розчищати шляхи через поля.

Пряма мова: "Нам потрібно дуже повільно використовувати наших солдатів, саперів, і дуже повільно готувати коридори для реального наступального руху".

Ще більше деталей: Резніков додав, що така активність в різних локаціях заплутає росіян щодо основного напрямку, яким піде Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: