Зеленський розповів, хто входить в його штаб

Понеділок, 21 січня 2019, 09:45

Виборчий штаб шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського складається з кількох людей, а очолює його керівник руху "Слуга народу" Іван Баканов.

Про це Зеленський розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"Виборчий штаб очолює Іван Баканов. Це глава руху "Слуга народу". Мені поки не подобається слово "партія", вибачте, може, якось перейменуємо", - сказав шоумен.

Ідеологом руху він назвав "доктора юридичних наук Руслана Стефанчука", у якого "професійна команда з різних міст – Київ, Харків, Хмельницький".

На питання, скільки людей залучені до президентської кампанії, Зеленський сказав:

"Юра Костюк (один зі сценаристів серіалу "Слуга народу" – ред.) – мій колега, мій товариш. Крім нього, ще є Міша Валєєв – креативний продюсер студії "Квартал 95". Ось Сергій Шефір – мій партнер по бізнесу і співавтор, і його брат Боря Шефір. Нас кілька людей. Тут немає мільйона маркетологів, але сімка творчих людей є".

Більше про новорічне привітання, про зйомки "Слуги народу", підготовку до виборів та ведення президентської кампанії читайте в інтерв’ю Зеленського "Українській правді".

Читайте також:

Межа жарту. Як Зеленський готується до виборів

Нагадаємо:

  • У новорічну ніч шоумен Володимир Зеленський заявив, що висуває свою кандидатуру на пост президента України.
  • Виборчий процес на виборах президента України стартував 31 грудня, однак Зеленський ще не подав документи у ЦВК.
  • Журналісти програми "Схеми" повідомили, що шоумен Володимир Зеленський, який раніше заявив про намір балотуватися в президенти України, має бізнес в Росії попри запевнення про його закриття у 2014 році. На запитання журналістів про активи в РФ шоумен відповів різко.
  • Пізніше Зеленський заявив, що ні він, ні студія "Квартал 95" не ведуть бізнес у Росії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: