У Житомирі ув’язнених годували куркою з сальмонелою

Вівторок, 7 серпня 2018, 15:00

Прокуратора розпочала кримінальне провадження після того як виявила сальмонелу в м’ясі для ув’язнених у Житомирі.

Про це повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко у Facebook.

"Місцева прокуратура розпочала два кримінальні провадження за фактами порушень санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням", - написав Лисенко.

Зокрема порушення виявили у виправній колонії № 4 та установі виконання покарань №8.

За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень, у зразках курячого м’яса виявили патогенну мікрофлору, у тому числі сальмонелу.

Лисенко додав, що всього у морозильних камерах двох установ зберігається понад 12 тонн замороженої курятини.

Наразі використовувати м'ясо заборонили.

Триває досудове розслідування, яке проводить місцевий відділ поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:27
У Раді зареєстрували законопроєкт з концепцією "економічного бронювання": що передбачає
12:20
Німецька Notus Energy ризиковано побудує вітроелектростанцію в Одеській області
12:11
ЗМІ: Грузинська влада хоче відкрити посольство в Росії
12:11
"Газпром" програв 13 мільярдів євро своєму колишньому німецькому партнеру Uniper
12:07
МО вражене результатами рекрутингу: Співвідношення добровольців і мобілізованих в армії – 1 до 3
12:04
футболМадридський "Атлетико" готовий виплатити "Жироні" клаусулу в 40 млн євро за Довбика
11:56
Біля кордону з Угорщиною знайшли покинуте авто: група українців могла втекти через дірку в паркані
11:50
Окупанти обстріляли село Курилівка на Харківщині, постраждали дві людини
11:45
Ляшко: через війну інсульти в Україні помолодшали на 10-15 років
11:45
Українські КАБи, JDAM, HAMMER та GBU-39. Які "розумні бомби" використовують Повітряні Сили
Усі новини...
Реклама: