Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В МВС назвали нового керівника поліції Київщини

Субота, 7 листопада 2015, 16:45

Начальником Головного управління Національної поліції у Київській області призначено полковника поліції Вадима Трояна.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Київщини.

Як відомо, Троян обіймав посаду очільника управління МВС Київщини з жовтня 2014 року -  після того, як за законом про люстрацію було звільнено тодішнього главу облУМВС Ярослава Голомшу. 

Раніше Троян був заступником командира батальона патрульної служби міліції особливого призначення "Азов".

 

У поліції також нагадали, що зкон "Про національну поліцію" набрав чинності з 7 листопада.

"Утворено як юридичну особу публічного права  ГУ Національної поліції у Київській області. Начальником Головного управління Національної поліції в столичній області призначено полковника поліції Вадима Трояна", - зазначено у повідомленні. 

"Відповідно до Прикінцевих та перехідних положень закону "Про Національну поліцію" правоохоронці Національної поліції мають право користуватися посвідченнями, печатками, логотипами та емблемами міліції і Міністерства внутрішніх справ України до кінця 2016  року", - нагадали у поліції.

У цей період поліцейським дозволяється носіння та використання форменого обмундирування, визначеного для працівників міліції. Тобто, до моменту забезпечення поліцейських належним одностроєм, а органів та підрозділів Нацполіції відповідною атрибутикою, працівники поліції можуть користуватись форменим обмундируванням міліції. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: