Портнов не збирається доводити, що не є "п'ятою колоною"

Вівторок, 3 лютого 2015, 11:40

Колишній заступник глави адміністрації Віктора Януковича і його головний юрист Андрій Портнов не має наміру доводити українцям, що не є "п'ятою колоною" Кремля.

Про це він розповів у інтерв'ю "Українській правді".

"Я не повинен нікому нічого доводити. Немає жодного факту, немає жодного мого помічника або партнера, який брав би участь у будь-яких антиукраїнських акціях. Я критикую владу і роблю це тільки в правовій сфері", - сказав екс-заступник глави АП.

Портнов також визнав "певну відповідальність" за все те, що сталося в Україні за Януковича, але стверджує, що "не причетний до конкретних порушень закону і пограбування бюджету":

"Я розумію. Я згоден, що сам факт перебування у владі накладає на мене все навантаження, всю повноту політичної відповідальності, хоча я не причетний до конкретних порушень закону і пограбування бюджету. Це вантаж політичної і моральної відповідальності. Ті незручності, які я зараз в житті відчуваю, вони є логічними. Я визнаю це".

За словами Портнова, рано чи пізно він планує повернутися з Росії в Україну. Він також висловився щодо бойовиків "ЛНР"-"ДНР":

"Я не знаю жодної "Новоросії". Я громадянин України і визнаю тільки Україну".

За його словами, він не боїться арешту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: