Луцький радий рішенню ЦВК: Уже втомився відповідати на "провокації" про "туризм"

Четвер, 27 вересня 2012, 15:46

Депутат-"регіонал" і кандидат у депутати Максим Луцький вважає неоднозначним рішення ЦВК обмежити тимчасову зміну місця голосування виборців округом їх проживання.

"У мене дві думки з приводу цього рішення ЦВК", - сказав він "Українським новинам".

"З одного боку, хтось втратить можливість проголосувати, якщо в день виборів буде перебувати в іншому місті. Але для мене як кандидата-мажоритарника це рішення позитивне", - заявив Луцький.

"Я вже втомився реагувати й відповідати на безпідставні звинувачення моїх опонентів у тому, що я використовую технологію так званого "політичного туризму", - пояснив "регіонал".

Луцький вважає, що всі звинувачення в тому, що він ініціює переселення людей у виборчий округ №222 (Київ), носять провокаційний характер.

"Регіонал" зазначає, що головною причиною реєстрації великої кількості виборців з інших міст у його окрузі є розташування в ньому Національного авіаційного університету.

"Вересень – час приїзду в університет першокурсників. У НАУ близько 4 тисяч осіб щорічно вступають на перший курс. Для того, щоб поселитися в гуртожитки, їм потрібно зареєструватися в новому місці проживання", - сказав він.

"Мені виправдовуватися немає за що", - додав Луцький.

За словами кандидата в депутати, брехливі звинувачення на його адресу – це головний показник безсилля його опонентів в окрузі.

Раніше повідомлялося, що у виборчому окрузі №222, де балотується Луцький, зареєстрована найбільша кількість людей із інших міст, які вирішили голосувати саме в ньому - близько 1 200.

22 вересня Центральна виборча комісія обмежила тимчасову зміну місця голосування виборців округом їх проживання.

Член ЦВК Михайло Охендовський заперечує, що таке рішення є порушенням їхнього права обирати.

Комітет виборців вважає виправданим рішення ЦВК обмежити тимчасову зміну місця голосування виборців округом їх проживання.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: