Ющенко: "Ми закопали зуби дракона"

Субота, 27 березня 2010, 01:28

Екс-президент Віктор Ющенко здивований, що комуністам віддані посади в економічному блоці уряду.

Про це він заявив в ефірі Шустер Live.

"Коли у 21 столітті у європейській державі формується коаліція з комуністами, і комуністам даються економічні міністерства, щоб проводити реформи, у мене таке відчуття, що хлопці взяли білети на Титанік", - заявив Ющенко.

Екс-президент також вкотре наголосив, що нова коаліція була утворена нелегітимно, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Янукович мав піти по закону. Ми зараз аплодуємо тридцяти дням начебто стабільності, але ми закопали зуби дракона", - сказав він.

Крім того, Ющенко зазначив, що вважає конкуренцію у середовищі демократичних сил позитивним явищем.

"Те, що є конкуренція у демократичному середовищі – це непогано. Тільки конкуренція породжує клас, і клас політика в тому числі", - заявив екс-президент.

Водночас він відзначив і негативні явища, які існують у демократичному русі, зокрема, надмірну роздрібненість на маленькі партії.

"Це доходить до абсурду. Я думаю, обставини доведуть політиків до усвідомлення того, що базова ідеологія української нації – це демократична ідеологія і європейський курс", - наголосив Ющенко.

Він також розповів про перспективи своєї діяльності в якості лідера "Нашої України".

Зокрема, Ющенко повідомив, що 31 березня пройде президія політради партії, присвячена підготовці до з’їзду.

"З’їзд має дати визначення відносно нашого політичного курсу. Партія має очиститися від тих людей, які принесли розчарування, і привнести у суспільство ті ідеали, які об’єднують патріотичні сили", - додав екс-президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: