Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО: У ВЛАДІ - ПЕДОФІЛИ, І З НИМИ БУДЕ, ЯК З ЛОЗІНСЬКИМ

Четвер, 22 жовтня 2009, 14:21

Президент Віктор Ющенко критикує Генпрокуратуру за неефективне розслідування "справи педофілів" і закликає покарати злочинців.

Про це він сказав на форумі "З любов’ю і турботою до дітей", звертаючись до генпрокурора Олександра Медведька, який також сидів у президії.

"Згадайте той скандал, який сьогодні відбувається в українському суспільстві, коли на самих високих щаблях влади ми маємо, вибачте, педофілів, людей, які наносять колосальну шкоду нашій моралі... Але, на жаль, вони сьогодні з мандатом", - сказав Ющенко.

"І думаю, на них чекає доля Лозінського. Те саме політичне прикриття, і через декілька тижнів ми будемо їх шукати через Інтерпол, Олександре Івановичу", - додав він, звертаючись до Медведька.

Водночас, на думку президента, зараз, "коли суспільство вимагає ефективного розслідування", "ефективних, ясних і чітких дій від Генпрокуратури" нема.

"Бо дивимося на цього народного депутата – чи на одного, чи на другого, чи на третього, - як на небожителя. Санкції на його притягнення відповідальності треба у Господа Бога просити, а не керуватися національним законодавством", - сказав він.

"От і граємо у гру, яка, Олександре Івановичу, закінчиться так, як гра з Лозінським, якого випустили, якого прикрила політична сила. Тепер серія номер два – з педофілами", - додав Ющенко.

Звертаючись вчергове до Медведька, Ющенко заявив:

"Я хочу, Олександре Івановичу, щоб ваша реакція була миттєвою. Щоб на ваших діях українське суспільство побачило, що ми маємо ефективну Генпрокуратуру, яка зразу за шкірку може цих людей притягнути до відповідальності".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: