Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський провів Ставку: основне питання – захист Харкова

Понеділок, 8 квітня 2024, 15:35
Зеленський провів Ставку: основне питання – захист Харкова
наслідки обстрілів Харкова. фото "Української правди"

Президент Володимир Зеленський провів 8 квітня засідання Ставки верховного головнокомандувача, присвячене посиленню захисту Харкова від обстрілів російських військ.

Джерело: Зеленський у Telegram

Пряма мова: "Провів Ставку. Основне питання – Харків, захист міста від російських ударів і можливість зміцнити наші ППО і РЕБ на Харківщині.

Реклама:

Доповіді військових щодо фізичного захисту обʼєктів енергетики та щодо результативності збиття дронів і ракет. Будуть окремі завдання для наших дипломатів щодо роботи з партнерами заради нових систем ППО для України.

Я вдячний усім, хто на центральному рівні та в самому Харкові, у Харківській області максимально активно працює, щоб відновити для людей можливість нормально жити".

Деталі: За словами Зеленського, головком Олександр Сирський представив інформацію про ситуацію на основних бойових напрямках, де Сили оборони тримають позиції.

ВІДЕО ДНЯ

Водночас розвідка та спеціальні служби працюють над новими кроками для зменшення російського потенціалу війни, додав глава держави.

Оновлено: Зеленський також повідомив, що провів нараду щодо ситуації в Харкові з главою уряду Денисом Шмигалем, міністрами та командою Офісу президента.

За словами президента, було представлено терміни, коли енергетичні дефіцити в Харкові можуть бути зменшені. Повідомляється, що уряд готує заходи економічної підтримки для міста та області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: