Шабунін заявив, що проти нього відкрили два "ідіотичних" провадження

Субота, 9 березня 2024, 22:30
Шабунін заявив, що проти нього відкрили два ідіотичних провадження
Віталій Шабунін, фото: Суспільне

Голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін заявив, що Держбюро розслідувань зареєструвало проти нього два кримінальних провадження.

Джерело: Шабунін у Facebook

Пряма мова: "Татарівське ДБР реєструє проти мене кримінальне провадження за "ухилення від військової служби". При тому, що я добровільно мобілізувався в ЗСУ в перші дні війни.

Реклама:

Те ж Татарівське ДБР реєструє ще одне провадження за "підробку мною документів від НАЗК".  При тому, що в НАЗК електронний документообіг, тому це неможливо зробити.

Обидві справи відкрили за зверненням "адвоката" Ростислава Кравця. Він є центром кремлівської мережі ТГ– каналів, а також – прихвостнем Павла Вовка (голови ОАСКу), який після захоплення Києва мав легалізувати Януковича".

Деталі: За словами Шабуніна, "ідіотичніших кримінальних проваджень годі й уявити". Він зазначив, що ці провадження можуть бути використані хіба що для спроб його медійної дискредитації, але "вийде це в них так само убого, як і завжди".

ВІДЕО ДНЯ
 

Шабунін також опублікував фото військового квитка, де вказано, що він прийняв військову присягу 25 лютого 2022 року, тобто на наступний день після початку повномасштабного вторгнення РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: