Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Подоляк про стрілянину в Підмосков’ї: Україна абсолютно точно не має стосунку до цих подій

П'ятниця, 22 березня 2024, 21:47
Подоляк про стрілянину в Підмосков’ї: Україна абсолютно точно не має стосунку до цих подій
Скриншот з відео Подоляка

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Україна не має стосунку до стрілянини, яка сталась в концертному залі в Московській області РФ 22 березня.

Джерело: Подоляк у своєму Telegram-каналі

Пряма мова: "Давайте зафіксуємо. Україна абсолютно точно не має жодного стосунку до цих подій. По-перше, тому що в нас є повноцінна, повномасштабна, величезна, інтенсивна війна з російською регулярною армією і з РФ. І безвідносно до всього, все буде вирішено саме на полі бою для України. Важливо провести ефективні бойові дії, наступальні дії для того, щоб знищити російську регулярну армію і таким чином закінчити цю війну".

Реклама:

Деталі: Також Подоляк зауважив, що Україна ніколи не використовувала терористичні методи війни, на відміну від РФ. Він нагадав, що навіть в новітній російській історії неодноразово були прецеденти, коли використовувались теракти проти своїх громадян для виправдання наступальних бойових дій.

Також Подоляк зауважив, що ще задовго до теракту представники іноземних країн, які перебувають у Москві, попереджали про можливість проведення терактів для відповідних наступних дій РФ.

ВІДЕО ДНЯ

Пряма мова: "Для того, щоб продовжувати виправдовувати масштабну мобілізацію, мілітаризацію та абсолютно зухвалі геноцидні ракетні обстріли цивільного населення України".

Передісторія:

  • У п'ятницю ввечері у підмосковному Красногорську в концертному залі Crocus City Hall сталася стрілянина під час концерту гурту "Пікнік". За попередніми даними, щонайменше 40 людей загинуло, 130 постраждали.
  • В Головному управлінні розвідки Міноборони України кажуть, що нинішній теракт у Підмосков'ї є свідомою провокацією режиму Путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота.
  • Білий дім заявив, що не бачить жодних ознак причетності України до збройного нападу на концертний зал у Підмосков’ї, під час якого загинули десятки людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: