У Кремлі присоромили Байдена за слова про "психа" Путіна

Четвер, 22 лютого 2024, 11:37
У Кремлі присоромили Байдена за слова про психа Путіна
Дмитро Пєсков, фото РИА Новости

Речник Кремля Дмитро Пєсков назвав "ганьбою" для США лайливі висловлювання президента Джо Байдена про російського диктатора Володимира Путіна.

Джерело: російське агенство "Интерфакс", цитує "Європейська правда"

Пряма мова Пєскова: "Подібні хамські заяви з вуст глави держави США навряд чи здатні якимось чином вразити главу іншої держави, тим більше президента Путіна. Але це є величезною ганьбою для самої країни, я маю на увазі для Сполучених Штатів Америки.

Реклама:

Якщо президент такої країни використовує таку лексику, ну, це соромно має бути. Зрозуміло, що пан Байден демонструє на догоду внутрішньополітичним інтересам поведінку в стилі голлівудського ковбоя. Йому б це дуже хотілося – не думаю, що це можливо".

Деталі: Представник Кремля додав, що Путін не ображав Байдена.

"Як громадянину Росії дуже хочеться сказати: попросіть своїх помічників, щоб вони зробили вам добірку і знайшли хоч одне образливе висловлювання на вашу адресу з боку президента Путіна. І ще раз – має бути соромно", – сказав Пєсков.

ВІДЕО ДНЯ

Цьому передувало: 21 лютого президент США Джо Байден у виступі на благодійному вечорі, говорячи про ключові загрози для світу, назвав президента Росії Володимира Путіна "схибленим сучим сином".

За даними CNN, Байден сказав: "У нас є божевільний сучий син, цей хлопець, Путін, інші (We have a crazy S.O.B. (son of a bitch) that guy, Putin, others). І ми завжди повинні турбуватися про ядерний конфлікт. Але екзистенційна загроза для людства – це клімат".

Раніше "хамським" Пєсков назвав звинувачення Путіна в убивстві опозиціонера Олексія Навального, про смерть якого у в'язниці повідомила російська влада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: