У Москві порівняли з гороскопом інформацію Bild про підготовку НАТО до наступу РФ

Понеділок, 15 січня 2024, 09:17
У Москві порівняли з гороскопом інформацію Bild про підготовку НАТО до наступу РФ
Марія Захарова, фото з її Телеграм

Речниця Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова зіронізувала над планом Німеччини відбивати гібридну атаку Росії на східний фланг НАТО вже з липня 2024 року, який потрапив у ЗМІ. 

Джерело: Марія Захарова в Telegram

Деталі: Bild описав секретний документ Міноборони Німеччини про можливий шлях до конфлікту між Росією і НАТО. Імовірні дії Росії та Заходу прописано місяць за місяцем, гібридні атаки РФ на країни Європи очікуються влітку 2024 року, а початок війни – влітку 2025 року.

Реклама:

Передбачається, що Росія може використати зіткнення в країнах Балтії як привід для перекидання військ і ракет середньої дальності в Калінінград, а під час виборів у США вторгнутися в країни НАТО в Європі.

Загалом сценарій Бундесверу "Оборона Альянсу 2025" стартує в лютому 2024 року, адже в Німеччині не виключають нового наступу РФ на території України навесні.

Пряма мова Захарової: "Почитала німецький "секретний план", злитий в інфосмітник "Більд". Потужний минулорічний гороскоп для риби в раку. Не виключаю, що аналітичну частину Бундесверу надав німецький МЗС під керівництвом Бербок".

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо: Російське керівництво напередодні вторгнення в Україну заперечувало наміри нападати на сусідню країну і вже майже 2 роки називає війну "спеціальною воєнною операцією". Також РФ заперечує наміри першою атакувати НАТО, однак країни Північноатлантичного альянсу готуються до її вторгнення на свій східний фланг.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: