Умєров пропонує створити міжнародну групу щодо виведення військ РФ з України

Неділя, 14 січня 2024, 19:58
Умєров пропонує створити міжнародну групу щодо виведення військ РФ з України
Рустем Умєров на 4 зустрічі радників щодо формули миру, фото з його Facebook

Міністр оборони Рустем Умєров на зустрічі радників з питань національної безпеки щодо Формули миру в Швейцарії запропонував створити міжнародну робочу групу щодо механізму виведення російських окупаційних військ з України.

Джерело: Умєров у Facebook

Дослівно: "Проводимо з колегами четверту зустріч радників з питань національної безпеки щодо Формули миру в Швейцарії. Презентував 6-ий пункт Формули миру: "Виведення російських військ з території України".

Реклама:

Наголосив, що неможливо говорити про відновлення суверенітету і територіальної цілісності України без повного виведення та роззброєння російських військ та терористичних організацій з тимчасово окупованих територій.

Запропонував створити Міжнародну робочу групу на рівні міністрів оборони та радників з питань національної безпеки, щоб спільно напрацювати механізм виведення військ".

Деталі: Умєров додав, що українська Формула миру, запропонована президентом Володимиром Зеленським, вже об’єднує 83 країни світу.

ВІДЕО ДНЯ

Що передувало: Раніше повідомлялося, що у швейцарському Давосі в неділю проходить четверта зустріч радників з нацбезпеки щодо української "формули миру".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: