Міністр економіки і представники США обговорили подальший розвиток України

Середа, 10 січня 2024, 11:01
Міністр економіки і представники США обговорили подальший розвиток України
Фото з Facebook Маркарової

Міністерка економіки України Юлія Свириденко разом із послом в США Оксаною Маркаровою, спецпредставницею США з питань відбудови України Пенні Пріцкер та послом США в Україні Бріджет Брінк провели зустріч, на якій обговорили подальший економічний розвиток України.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на пост Маркарової у Facebook

Пряма мова посла: "Детально обговорили та скоординували наші подальші спільні з американськими партнерами кроки для надання додаткового імпульсу економічному розвитку України".

Реклама:

Деталі: Вона додала, що особливу увагу сторони приділили реальному сектору економіки, підтримці стратегічних галузей, малому та середньому бізнесу.

Передісторія:

  • Раніше повідомлялося, що в Україні з’явиться радник Сполучених Штатів з інфраструктурних проєктів у рамках відбудови, на цю посаду призначать Роберта Мерінера.
  • У вересні США призначили спецпредставницю з питань відбудови України Пенні Пріцкер, повноваження якої охоплюють роботу з органами влади України, США і партнерів, а також із приватним сектором.

Читайте також інтерв'ю Пріцкер "Європейській правді": "Тепер, щоб Україна отримувала кошти, США висуватимуть умови щодо реформ"

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: