Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв заявив, що загроза війни Росії проти НАТО як ніколи реальна

П'ятниця, 8 грудня 2023, 10:07
Медведєв заявив, що загроза війни Росії проти НАТО як ніколи реальна
Дмитро Медведєв. Фото РИА Новости

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв знову заявив, що загроза зіткнення Росії з НАТО і початку третьої світової війни ще "ніколи не була такою реальною".

Джерело: Медведєв у Telegram

Пряма мова російського чиновника: "Ніколи, починаючи з Карибської кризи, не була настільки реальною загроза прямого зіткнення Росії і НАТО з переходом у третю світову".

Реклама:

Деталі: Медведєв у своєму пості назвав Україну "другорядною державою, яка перебуває у стадії розпаду".

А бажання президента США Джо Байдена допомогти українцям протистояти агресії Росії назвав "примітивним шантажем", щоб "за будь-яку ціну продовжити бізнес на війні".

Медведєву також привиділося, що "різні американські президенти в найрізноманітніші часи" нібито погрожували почати війну з Росією.

ВІДЕО ДНЯ

Чому це важливо: Росія в лютому 2022 року вторглася в Україну, аргументуючи це тим, що нібито НАТО готувало Україну до нападу на РФ. Неспровоковану агресію засудили багато країн світу − проти Росії запровадили санкції, а Україні почали надавати військову та гуманітарну допомогу.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Медведєв багато разів погрожував застосуванням ядерної зброї і початком третьої світової війни.

Передісторія:

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: