Північний Кавказ – слабке місце Росії – Саїд Ісмагілов у подкасті "(не)Безпечна країна"

Четвер, 14 грудня 2023, 18:27

Національні спільноти, національні меншини є слабким місцем росії. Наразі Україна недостатньо впливає на ворога для того, щоб роз’єднати його зсередини. Утім в цьому напрямку варто працювати.

Джерело: Гість нового епізоду подкасту "(не) Безпечна країна" доброволець, військовослужбовець ЗСУ, колишній муфтій Саїд Ісмагілов.

Пряма мова: "Що стосується Північного Кавказу, це дійсно слабке місце. Взагалі національні спільноти, національні меншини – це слабке місце Росії. Кавказ Північний вони утримують винятково репресивними мірами, тобто залякуванням, вбивствами, викраденням, постановою своїх ставлеників як Кадиров, який абсолютно легко репресує всіх, кого вважає небезпечним для своєї влади. Кавказ є найбільш слабким місцем в Росії"

Реклама:

Деталі: На думку Саїда Ісмагілова, Україні варто було б працювати з національними меншинами в росії, позаяк вони розуміють, що втрачають свою ідентичність, свою мову, культуру, знаходяться під пресингом карального апарату центральної влади.

Пряма мова: "У нас, на жаль, нічого для цього не робиться. Ми ще недостатньо впливаємо на ворога для того, щоб роз’єднати його зсередини, для того, щоб почалися настрої всередині російського суспільства, що похитнуло б їхні можливості. Це певне недопрацювання і потрібно діяти в цьому напрямку з народами Північного Кавказу, з національними меншинами Сибіру, Поволжя, інших регіонів. Потрібно мати для цього політику, діячів, інформаційні ресурси, джерела".

Про роль військових капеланів, про релігійних діячів рф та їх співпрацю з ФСБ, про слабкі місця Росії, єдність українського суспільства, настрої у війську та необхідність модернізації армії – в новому епізоді подкасту "(не) Безпечна країна" з ведучою Аліною Фроловою.

ВІДЕО ДНЯ
Слухайте подкаст "(не)Безпечна країна" на зручній платформі:

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: