Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія не може забезпечити комфортний побут своїм окупантам на фронті – звіт розвідки Британії

Неділя, 5 листопада 2023, 11:48
Росія не може забезпечити комфортний побут своїм окупантам на фронті – звіт розвідки Британії
росіяни, фото getty

Розвідувальне співтовариство Міністерства оборони Великої Британії звернуло увагу на свідчення російських військових, які вказують на проблеми з облаштуванням їхніх побутових умов на полі бою в Україні.

Джерело: зведення британської розвідки, "Європейська правда"

Деталі: Зведення звертає увагу на конференцію під назвою "Огарковские чтения", названу за іменем начальника Генерального штабу Збройних Сил СРСР Ніколая Огаркова.

Реклама:

Російські солдати, які повернулися з фронту в Україні, розповіли на "чтениях", що тижнями поспіль були "мокрими з ніг до голови" на передовій.

"Один солдат заявив, що через ризик обстрілу з боку українських сил "не міг закип'ятити навіть кружку чаю". Він каже, що живе й харчується "одноманітною" їжею в багнюці, що проникає звідусіль", – переповідає британська розвідка.

Зведення вказує, що підтримання гідного рівня особистого комфорту й належного управління на оборонних позиціях є складним завданням для будь-якої армії.

ВІДЕО ДНЯ

"Однак дані з відкритих джерел свідчать про те, що російські війська, як правило, дуже погано виконують базові правила польового управління. Це, ймовірно, частково спричинено дефіцитом мотивованих молодших командирів, а також нестабільною логістичною підтримкою", – підсумовує британська розвідка.

Нагадаємо: На початку цього року розвідувальне співтовариство Міноборони Британії розповіло, як алкоголізм спричиняє значну кількість небойових смертей у російській армії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: