Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардеп Ніколаєнко підтвердив, що збив на смерть людину, але каже, що не порушував ПДР

П'ятниця, 3 листопада 2023, 13:41
Нардеп Ніколаєнко підтвердив, що збив на смерть людину, але каже, що не порушував ПДР
Андрій Ніколаєнко, фото: Facebook

Народний депутат від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко підтвердив, що під колесами його автомобіля загинула людина, за його словами, він був тверезий і не порушував правил дорожнього руху.

Джерело: Ніколаєнко у Facebook

Пряма мова: "На жаль, це правда. Сьогодні зі мною сталося найстрашніше, що може трапитися із водієм – під колесами автомобіля, яким я керував, загинула людина".

Реклама:

Деталі: За словами нардепа, він був тверезим і не порушував правил дорожнього руху, але трагедії уникнути не вдалося. "Запевняю, я усіляко сприятиму слідчим діям, які зараз проводить ДБР, та добровільно пройду всі необхідні експертизи", - зазначив він.

"Трапилося величезне горе, яке вже не можна ані відмотати назад, ані скасувати. Справжній розпач – це коли ти ніяк не можеш вплинути на ситуацію. Мої найщиріші співчуття рідним. Не знаю, що ще сказати", - додав Ніколаєнко.

 

Що було раніше: Народний депутата від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко вранці 3 листопада збив на смерть на своєму автомобілі 18-річну дівчину на трасі Київ – Чоп у селі Березівка Житомирського району. ДБР почало розслідування обставини цієї смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: