Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США можуть вилучити частину допомоги, але безпекова складова залишиться без змін – подкаст

Четвер, 23 листопада 2023, 11:51

З пакета допомоги США для України, який передбачає понад 61 млрд доларів підтримки, можуть вилучити частину фінансової допомоги.

Джерело: дипломат, експерт Центру оборонних стратегій, спеціаліст по США та Китаю Олександр Хара у новому епізоді подкасту "(не)Безпечна країна".

Пряма мова: "Зараз новий спікер Майк Джонсон (спікер Палати представників з 25 жовтня 2023 року – ред.) буквально в перші дні сказав, що не можна дозволити росії виграти в Україні. І він намагатиметься лавіювати між "трампіанцями", такими запеклими, і рештою республіканців в Палаті представників для того, щоб провести пакет допомоги, який передбачається, – там приблизно 61 млрд доларів.

Реклама:

Я думаю, що в якості компромісу звідти можуть вилучити частину фінансової допомоги. Тобто безпекова допомога, скоріше за все, залишиться без змін. Це складна ситуація, але вона не означає, що вже сто відсотків ми не отримаємо нічого від США наступного року". 

Про майбутні президентські вибори в США, шанси Трампа на перемогу, підтримку та допомогу Україні з боку США, політику всередині США, а також про Ізраїль та Китай в новому епізоді подкасту "(не)Безпечна країна".

Слухайте подкаст "Не Безпечна країна» на зручній платформі:

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування