Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сили оборони відбили штурми на 6 напрямках, утримують позиції на лівобережжі Херсонщини – Генштаб

Понеділок, 20 листопада 2023, 19:50
Сили оборони відбили штурми на 6 напрямках, утримують позиції на лівобережжі Херсонщини – Генштаб
Ілюстративне фото - 108 окрема бригада сил ТрО

Сили оборони України продовжують утримувати позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області та завдають вогневого ураження противнику.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу 20 листопада

Дослівно: "Протягом доби відбулось 54 бойових зіткнення. Ворог завдав 3 авіаційних удари, здійснив 12 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах".

Реклама:

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала 2 удари по районах зосередження особового складу противника".

Деталі: На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області, де Силами оборони відбито 10 атак.

На Лиманському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

ВІДЕО ДНЯ

На Бахмутському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Кліщіївки, Андріївки та східніше Південного Донецької області, де наші воїни відбили 19 атак.  

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії східніше Новобахмутівки, Степового та Авдіївки Донецької області, де Силами оборони відбито 7 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де українські захисники відюбили 10 атак.

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії західніше Старомайорського Донецької області, де нашими захисниками відбито 2 атаки.

На Запорізькому напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районах Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області.

Водночас, сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: