Окупанти убили 6 цивільних на Херсонщині

П'ятниця, 17 листопада 2023, 09:00
Окупанти убили 6 цивільних на Херсонщині
Наслідки російських ударів по Херсонщині. Фото ілюстративне з Telegram Прокудіна

Шестеро людей загинули та десятеро, серед яких дитина, дістали поранення у результаті російських ударів по Херсонщині.

Джерело: голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram

Пряма мова Прокудіна: "За минулу добу противник здійснив 58 обстрілів, випустивши 347 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 43 снаряди… Через російську агресію 6 людей загинули, ще 10 − дістали поранення, з них − 1 дитина".

Реклама:

Деталі: Голова ОВА уточнив, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; адмінбудівлі та магазин у Херсонському районі; медичну установу, магазин, заправні станції та автомийку у Херсоні.

Доповнено: Пізніше Прокудін повідомив, що уночі 17 листопада окупанти били по житлових кварталах на Херсонщині. За його словами, наслідки нічних прильотів ще встановлюються, але вже відомо, що у результаті обстрілів загинула невідома жінка без встановленого місця проживання.

"Також двоє жінок, постраждалих напередодні, померли в лікарні. Це жителька Білозерки, яка потрапила під вогонь вдень, і херсонка, котра постраждала надвечір у середмісті. Щирі співчуття родинам загиблих", − підсумував Прокудін.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: