Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За рік війни нам вдалося зупинити ворога – командир "Абдула" про Бахмутський напрямок

П'ятниця, 10 листопада 2023, 21:33
За рік війни нам вдалося зупинити ворога – командир Абдула про Бахмутський напрямок
скриншот

Командир підрозділу аеророзвідки "TERRA" 3 штурмової бригади Микола Волохов розповів, що на Бахмутському напрямку уже рік – стабільна, але важка ситуація, а захисникам вдалося зупинити ворога і перейти в наступ.

Джерело: Микола Волохов, позивний "Абдула" – командир підрозділу Аеророзвідки "TERRA" 3 штурмової бригади в ефірі ток-шоу "Української правди"

Пряма мова: "Ситуація на Бахмутському напрямку уже, мабуть, рік важка, але стабільна. Вже кілька місяців ми знаходимось в ініціативі. Маємо результати, просуваємося вперед.

Реклама:

Раніше просування було більш стрімким, зараз погодні умови певним чином нас обмежують. Ворог також дуже багато зусиль докладає, щоб відновити ті позиції, які втратив. Їхні контратаки також трохи сповільнюють наше просування".

Деталі: За його словами, результат операції українських сил на цій ділянці фронту за рік війни, від зими 2022 року до зими 2023 року,  є непоганим: "Вдалося зупинити ворога, стабілізувати ситуацію, перейти від оборони і втрат позицій до наступальних дій".

Водночас, Волохов додав, що з наближенням зими і зміни погодних умов можливостей стане менше. 

ВІДЕО ДНЯ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування