Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦАХАЛ заявив, що атакував об'єкти "Хезболли" в Лівані

Вівторок, 24 жовтня 2023, 01:30
ЦАХАЛ заявив, що атакував об'єкти Хезболли в Лівані
удари ЦАХАЛу по об'єктах "Хезболли", скриншот відео

Ізраїльські військові атакували об'єкти "Хезболли" в Лівані у відповідь на ракетні обстріли з ліванської території.

Джерело: ЦАХАЛ

Деталі: Армія Ізраїлю заявила, що нещодавно завдавла удару "по об'єктах, що належать терористичній організації "Хезболла"".

Реклама:

ЦАХАЛ уточнив, що серед них – військовий комплекс, військовий пост і спостережний пункт, що використовувалися "Хезболлою".

"Удари були нанесені у відповідь на ракетні та протитанкові обстріли з ліванської території у понеділок", – додали ізраїльські військові.

Передісторія:

  • Начальник штабу Армії оборони Ізраїлю Герці Галеві повідомив у суботу командування ЦАХАЛ, що військові розпочнуть операцію з усунення ХАМАС.
  • У суботу ввечері перші двадцять вантажівок із гуманітарною допомогою в'їхали в Cектор Гази у суботу через контрольно-пропускний пункт Рафах на кордоні з Єгиптом.
  • Посольства попросили своїх громадян у Газі бути готовими до перетину кордону, але натовпи розчарованих палестинців з американськими, канадськими, німецькими та британськими паспортами марно чекали годинами, принаймні, вже вп'яте на цьому тижні.
  • Ізраїльські військові вночі 22 жовтня заявили, що завдали "превентивного удару" по підземному комплексу на території мечеті Аль-Ансар у Дженіні на Західному березі річки Йордан.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: