На Херсонщині пошкоджено адмінбудівлі й амбулаторію, у Херсоні вибухи лунали всю добу

П'ятниця, 25 серпня 2023, 11:46
На Херсонщині пошкоджено адмінбудівлі й амбулаторію, у Херсоні вибухи лунали всю добу
Наслідки обстрілу Херсонщини, фото поліції

Внаслідок російських обстрілів Херсонського та Бериславського районів Херсонської області пошкоджено адміністративні та промислові будівлі, медична амбулаторія, житлові будинки та автомобілі, є загиблий та поранені люди, зокрема травмована дитина.

Джерело: поліція Херсонської області, Сили оборони півдня

Деталі: Поліція фіксує наслідки російських атак на об’єкти критичної та цивільної інфраструктури правобережжя Херсонщини.

Країна-агресорка завдала чергові удари по мирних населених пунктах Херсонського та Бериславського районів. По об’єктах житлової та критичної інфраструктури армія РФ гатила з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків та застосовувала БпЛА.

Внаслідок обстрілів пошкоджені адміністративні та промислові будівлі, медична амбулаторія, житлові будинки та автомобілі.

У Широкій Балці під ворожий обстріл потрапив 35-річний тракторист, який орав поле, щоб зупинити поширення вогню. Один зі снарядів влучив поруч із трактором, водій загинув на місці.

Противник здійснив артобстріл Миколаївки, поранено 67-річного чоловіка.

Під артилерійським вогнем перебувала і Бургунка, пошкодження отримав службовий автомобіль поліції.

Окупанти обстріляли дачні ділянки у Микільському, там поранено 77-річного чоловіка.

Херсон вчергове зазнав масованому обстрілу, вибухи лунали цілодобово. Ворог безжалісно намагався знищити інфраструктурні об’єкти, цілив по території підприємств, мирних житлових кварталахм Корабельного та Дніпровського районів.

Снарядами пошкоджені квартири у багатоповерхівках, приватні будинки та автомобілі.

Під щільним ворожим обстрілом перебував центр міста, там снаряд влучив у будинок, поранення отримала 6-річна дівчинка. У неї діагностували мінно-вибухову травму, уламкове поранення стегна, спини та ноги.

Слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, експерти та вибухотехніки збирали речові докази та документували наслідки обстрілів, на місцях працівники "швидкої" надавали допомогу постраждалим, рятувальники гасили пожежі та розбирали завали.

За минулу добу поліція відреагувала на 361 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 10 кримінальних проваджень за ст.438 "Порушення законів та звичаїв війни" ККУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: