Зеленський провів Ставку у Чернігові: Готуємось до активних дій

Понеділок, 3 квітня 2023, 23:05
Зеленський провів Ставку у Чернігові: Готуємось до активних дій
Скрін з відеозвернення 3 квітня

Президент Володимир Зеленський провів виїзне засідання Ставки у Чернігові, де  обговорили підготовку до звільнення окупованих територій України.

Джерело: Зеленський у відеозверненні 

Пряма мова: "Нове виїзне засідання Ставки – перше було в Дніпрі, тепер – у Чернігові. Ключові безпекові питання на передовій, у північних регіонах та на кордоні.

Реклама:

Доповіли командувачі напрямків. Цього разу генерали Сирський і Тарнавський доповідали по захищеному звʼязку, а не особисто, із найгарячіших ділянок фронту. Ситуація в Бахмуті, Авдіївці, Марʼїнці та на всій Донеччині. Білогорівка та вся Луганщина. Головком і керівник ГУР МО, голова Державної прикордонної служби, представники Міністерства оборони.

Повноцінне засідання. Повноцінна координація. Повноцінна підготовка наших активних дій заради звільнення українських земель".

Деталі: Зеленський назвав поїздку у Чернігівську область однією з найбільш важких емоційно. Президент вручив Чернігову відзнаку міста-героя та нагородив українських захисників.

ВІДЕО ДНЯ

Читайте також: 350 людей у тісному підвалі: спогади волонтерки про 27 днів окупації на Чернігівщині

Передісторія: 

  • Раніше Зеленський повідомив, що під час робочої поїздки на Чернігівщину відвідав підвал у селі Ягідне, де окупанти катували місцевих жителів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: