Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Авіація завдала 16 ударів по скупченню ворога та по ЗРК окупантів – Генштаб

Понеділок, 20 лютого 2023, 17:55
Авіація завдала 16 ударів по скупченню ворога та по ЗРК окупантів – Генштаб
фото: Генштаб

Протягом доби окупанти здійснили понад 20 авіаударів, ворог продовжує обстрілювати навіть окуповані райони Херсонської області, щоб звинуватити у цьому ЗСУ. Основні зусилля росіяни зосередили на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Джерело: Генштаб

Дослівно: "Протягом доби противник завдав 3 ракетних та 22 авіаційних удари. Здійснив понад 30 обстрілів з РСЗВ.

Реклама:

Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках".

Деталі: Водночас, авіація сил оборони за добу завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів та удару по зенітно-ракетному комплексу ворога на вогневій позиції.

Протягом доби ворог обстріляв населені пункти Сумської області, а також понад 20 районів н.п. на Харківщині.

ВІДЕО ДНЯ

Також ворог здійснював обстріли населених пунктів на Куп’янському та Лиманському напрямках

На Бахмутському напрямку обстрілів зазнали понад 15 районів населених пунктів, на Авдіївському та Шахтарському – понад 20 н.п., На Запорізькому – 23 н.п., на Херсонському – понад 30 н.п.

У Генштабі повідомили, що 19 лютого, з артилерії, російські окупаційні війська обстріляли місто Гола Пристань Херсонської області, щоб звинуватити у цьому ЗСУ.

Також окупанти продовжують обстріли цивільних об’єктів окремих н.п. Каховського та Голопристанського районів Херсонської області, щоб сформування негативне ставлення до сил оборони України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: