Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент подякував українцям на півдні, які борються з окупантами

Середа, 27 квітня 2022, 21:06
Президент подякував українцям на півдні, які борються з окупантами
фото ілюстративне: суспільне

Президент Володимир Зеленський висловив свою вдячність і підтримку українцям, які мужньо виходять на протест проти російської окупації на захоплених територіях Півдня й ведуть опір у тилу ворога.

Джерело: вечірнє звернення Зеленського за 22 квітня

Пряма мова Зеленського: "Хочу сьогодні особливо підтримати українців на Півдні нашої держави – в Херсоні, в усіх громадах області, в тимчасово окупованих районах Запорізької області. Вдячний кожному і кожній, хто не здається, хто протестує, хто ігнорує окупантів і демонструє тим маргіналам, які стали колаборантами, що в них немає майбутнього.

Реклама:

Чим сильніший буде наш опір зараз – тим більше несприйняття будуть бачити окупанти, тим швидше нормальне життя повернеться на нашу землю!"

Читайте також: Сосиски по 480 гривень, цигарки "Стюардесса" та партизанський рух. Як південь України два місяці живе в окупації РФ

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія: 

  • 27 квітня російські окупанти вкотре розігнали сльозогінним газом українців, які вийшли на протести в Херсоні проти окупації міста й області. Медики повідомляли про чотирьох постраждалих.
  • Раніше в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомляли, що в окупованому Мелітополі українські партизани вночі ліквідували щонайменше 70 російських солдатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: