Обстановка на західному кордоні України: невелике скупчення авто в кількох пунктах

Середа, 16 березня 2022, 11:45
Обстановка на західному кордоні України: невелике скупчення авто в кількох пунктах
фото ДПСУ

Ситуація на західному напрямку державного кордону України залишається спокійною, невеликі скупчення транспортних засобів фіксуються в пункті пропуску "Краківець" на кордоні з Польщею, а також "Ужгород" зі Словаччиною та "Тиса" на угорському напрямку.

Джерело: Державна прикордонна служба

Деталі: За добу 15 березня державний кордон України з ЄС та Молдовою перетнули майже 92 тисяч осіб та понад 13 тисяч транспортних засобів. Показники свідчать, що упродовж останніх двох діб пасажиропотік має тенденції до незначного збільшення.

Реклама:

Минулої доби Україну покинули понад 75 тисяч осіб. Понад 52 тисячі з них перетнули кордон на українсько-польській ділянці. Майже на усіх напрямках відсутні черги пішоходів і транспортних засобів. Винятком наразі є пункти пропуску "Краківець", а також "Ужгород" і "Тиса", де відмічаються незначні накопичення легковиків і автобусів.

Рекомендовано відстежувати завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови (на Буковині) на фейсбук-сторінці "Західне регіональне управління Держприкордонслужби-Західний Кордон". Дані оновлюються кожні дві години.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: