Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти вимагають здатися, погрожують прикордонникам на Зміїному – аудіо

Четвер, 24 лютого 2022, 10:03
Окупанти вимагають здатися, погрожують прикордонникам на Зміїному – аудіо
Google maps

Росіяни вимагають від українських прикордонників, як несуть службу на острові Зміїний на півдні України, здатися – надійшло аудіозвернення.

Джерело: Державна прикордонна служба України 

Дослівно :"До острова Зміїний підійшло дві нерозпізнані цілі. Окупанти з погрозами вимагають від військовослужбовців Ізмаїльського прикордонного загону здатися. Агресор використав міжнародний канал зв’язку з безпеки судноплавства".

Реклама:

Деталі: Повідомлення російських окупантів звучить так: "Ви знаходитесь у повній ізоляції, у зоні ураження зброї, у разі спротиву будете знищені. Шанси вижити дорівнюють нулю. Подумайте про своїх дітей, близьких, яким ви потрібні, які вас люблять і чекають удома, живими та здоровими".

"Це незабаром закінчиться – і ви продовжите своє звичне життя. Прийміть правильне рішення. Залиштеся живими. Для цього достатньо повідомити каналами зв'язку на 16 каналі про намір співпрацювати, припинити роботу РЛС (радіолокаційної станції – ред.) та засобів зв'язку, вишикуватися та скласти зброю. Діяти згідно з подальшими вказівками", – закликають російські військові.

ВІДЕО ДНЯ

Українські прикордонники зайняли оборону разом зі Збройними Силами України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: