Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 19 квітня: вечірка Тищенка, перший політ на Марсі

Понеділок, 19 квітня 2021, 21:37
Новини 19 квітня: вечірка Тищенка, перший політ на Марсі
NASA

"Слуга народу" Тищенко влаштував вечірку під час карантину: поліція перевіряє, Гелікоптер NASA здійснив перший політ на Марсі, — актуальні новини 19 квітня.

Про вечірку Тищенка

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення карантинних вимог у готелі на столичному Подолі — за даними ЗМІ, нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко влаштував там вечірку на честь дня народження своєї дружини.

Журналістам вдалось дізнатись деталі святкування у карантин дня народження дружини заступника голови фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка: гості заходили у готель без масок, їх також просили не виставляти фото та відео у день події та не відмічати локацію. 

Про перший політ на Марсі

Гелікоптер "Ingenuity", який прибув на Марс разом із марсоходом "Perseverance", здійснив свій перший політ в атмосфері "червоної планети". 

Про інші важливі новини

Чехія заявила, що видворення Росією 20 співробітників посольства у Москві у відповідь на висилку Праги 18 російських співробітників посольства стало сильнішою реакцією, ніж очікувалося, тому чеський уряд обговорить подальші кроки.

Глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель знову закликав Росію до деескалації ситуації на кордоні з Україною та заявив про найбільше зосередження російських військ, яке будь-коли було.

Контррозвідка СБУ викрила трьох високопосадовців Івано-Франківської області на подвійному громадянстві.

Укрзалізниця через 4 доби може залишитись без дизпалива через відмову постачальників відвантажувати пальне за договорами

У Держдумі Росії заяву радника президента США з нацбезпеки Джека Саллівана про наслідки для РФ у випадку смерті опозиціонера Олексія Навального назвали "прощальним листом блогеру" і "квитком на той світ".

"НАК "Нафтогаз України" подав позов до суду щодо стягнення з Кабінету міністрів 4,491 мільярда гривень на свою користь "в рахунок відшкодування завданої шкоди".

Ялті та Алушті на південному березі окупованого Росією Криму в майбутній курортний сезон не вистачить води, і її подачі за графіком не уникнути.

Спілка європейських футбольних асоціацій вирішила реформувати Лігу Чемпіонів - новий формат стартує в 2024 році.

У Таїланді помилували дев’ятьох українців, які перебували у виправних закладах.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування