Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ліга Європи: "Динамо" без шансів програє "Вільярреалу" у першому матчі 1/8 фіналу

Четвер, 11 березня 2021, 20:50
Ліга Європи: Динамо без шансів програє Вільярреалу у першому матчі 1/8 фіналу
фото: twitter.com/VillarrealCF

Київське "Динамо" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи програло іспанському "Вільярреалу" з рахунком 0:2.

Поєдинок пройшов у четвер 11 березня на НСК "Олімпійський" у Києві.

Вже на перших хвилинах два моменти було в гостей. Найреальніший шанс був у Мануеля Трігероса, який з метрів десяти пробив поруч зі штангою. У динамівців на сьомій хвилині міг відкривати рахунок Віктор Циганков, але після його удару головою з метрів чотирьох м`яч пролетів над воротами.

На 30-й хвилині "Вільярреал" виходить вперед. Після помилки захисту киян Пау Торрес забиває ударом з кількох метрів - 0:1. На 45-й хвилині Жерсон Родрігеш забіг у штрафну іспанців, але не зумів влучити у ворота. У першому таймі в киян не було жодного удару у площину воріт, а в іспанців один.

Другий тайм не додав якісної гри "Динамо" в атаці. На 52-й хвилині "жовті" забивають другий гол у ворота динамівців. Удар головою Морено Георгій Бущан відбив, а на добивання першим був Рауль Альбіоль, котрий розстріляв ворота української команди. За хвилину Бущан робить сейв після удару з метрів шести Морено. Ще один раз Бущан рятує після удару Трігероса.

У "Динамо" уся небезпека біля воріт "Вільярреал" була від Циганкова. Спочатку Віктор ударом зі штрафного пробив поруч зі штангою. Ще в одному моменті Циганков бив з гри, але знову не поцілив у ворота іспанців.

За 90 хвилин у "Динамо" нуль ударів у площину воріт, а в їх суперника шість.

Матч-відповідь пройде за тиждень в Іспанії.

Микола Аврамчук для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування