Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Польщі заявили, что "атаки Путіна" є спробою приховати проблеми РФ

Неділя, 29 грудня 2019, 22:30
У Польщі заявили, что атаки Путіна є спробою приховати проблеми РФ

Атаки президента Росії Володимира Путіна на Польщу у площині історії не мають нічого спільного з минулим, а є спробою приховати останні проблеми та поразки Росії.

Джерело: голова Ради міністрів Польщі Матеуш Моравецький на брифінгу для ЗМІ 29 грудня, коментуючи заяви Путіна про те, що СРСР не був агресором проти Польщі , повідомляє Укрінформ 

Пряма мова: "Президент Путін багаторазово брехав на тему Польщі, і він це робив повністю свідомо. Як правило, це робиться тоді, коли влада у Москві відчуває міжнародний тиск, пов'язаний зі своїми діями, і цей тиск не є історичним, а стосується сучасної геополітичної сцени". 

Деталі: За словами Моравецького, упродовж останніх кількох тижнів Росія зазнала "кількох значних поразок".

Пряма мова: "Невдачею завершилася спроба повного підпорядкування Білорусі, ЄС вкотре продовжив санкції, накладені за безправну анексію Криму, переговори у Нормандському форматі не лише не принесли скасування цих санкцій, але водночас сталися чергові ускладнення – цього разу з боку США, що значно ускладнило реалізацію проєкту Nord Stream 2".

Деталі: Одночасно з цим російських спортсменів було відсторонено від міжнародних змагань у зв’язку з допінг-скандалом, додав  Моравецький. 

Дослівно: "Слова Путіна я сприймаю як спробу приховати ці проблеми", - зазначив голова Ради міністрів Польщі і додав, що Путін прекрасно усвідомлює: його звинувачення не мають нічого спільного з реальністю.

Моравецький також підкреслив, що російський народ "є найбільшою жертвою ката Сталіна і заслуговує на правду".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: