Головні новини неділі і ночі: вбивство дитини у центрі Києва, загибель двох українських військових

Понеділок, 2 грудня 2019, 07:00

1 грудня у центрі Києва внаслідок обстрілу автомобіля загинула дитила, у зоні проведення ООС загинули двоє українських військових – новини, які були актуальні 1 грудня.

Про напад

Ввечері 1 грудня у центрі Києва внаслідок обстрілу автомобіля "Range Rover" загинула трирічна дитина.Подія сталася на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської, нападник здійснив один постріл. 

За кермом авто був депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв.  

Про війну 

У зоні проведення операції Об'єднаних сил під час спроби диверсійно-розвідувальної групи бойовиків проникнути у тил позицій ОС загинули двоє українських військових.

З метою перекриття шляхів висування та можливого відходу ворожих диверсантів командиром підрозділу, що виконує завдання на Донеччині, було застосовано черговий резерв. 

"Під час виконання цього бойового завдання на невідомих вибухових пристроях підірвалися два українських військовослужбовців. Внаслідок вибухів воїни отримали поранення несумісні з життям і померли на місці підриву". 

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

В Україні зросли мінімальна пенсія і прожитковий мінімум

У ніч на 30 листопада невідомі підірвали і пограбували відділення "Ощадбанку" на Русанівці у Києві. 

Голова правління "Ощадбанку" Андрій Пишний заявляв, що зловмисники викрали близько 250 тисяч гривень.

У неділю вранці поліція затримала підозрюваних у пограбуванні та підриві відділення Ощадбанку в Києві.

Спікер Держдуми Росії В’ячеслав Володін заявив, що через "націоналізм та утиски малих народів" зі складу України можуть вийти ряд областей. За словами Володіна, в Україні "постійно порушуються права нацменшин".

В Україні відреагували на погрози з РФ щодо "виходу зі складу ряду областей"

УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: