Вибухи у Балаклії: у Міноборони запевняють, що ситуація безпечна

П'ятниця, 15 листопада 2019, 15:02

У Міністерстві оборони запевняють, що ситуація на території центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами біля Балаклії Харківської області контрольована та безпечна.

Джерело: Міноборони

Деталі: Зазначається, що на технічній території утилізували залишки боєприпасів та їхніх елементів, які не можна транспортувати. Військові здійснювали планове знищення у спеціально обладнаному для цього місці – котловані, пролунало близько 20 вибухів.

Для гарантування безпеки утилізації було задіяно черговий пожежний підрозділ військової частини.

Дослівно: "На даний час на технічній території військової частини проводяться заходи щодо впорядкування місця проведення робіт з утилізації залишків боєприпасів та їхніх елементів. Місцевим мешканцям та об’єктам інфраструктури нічого не загрожує. Сховища боєприпасів у безпеці".

Що передувало: Раніше у п’ятницю з’явилася інформація про поодинокі вибухи на складах зберігання боєприпасів неподалік міста Балаклія Харківської області.

Мер міста Іван Столбовий також підтвердив інформацію: одиничні вибухи сталися на території військового арсеналу. 

Місцеві ЗМІ повідомили, що надзвичайна подія у Балаклії сталася при вивезенні снарядів. Один з них вибухнув. Попередньо повідомляється, що один з саперів був поранений.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: