Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Київщині в авто на ходу вибухнула граната, водій загинув

Субота, 6 квітня 2019, 10:55

Поблизу села Студеники Переяслав –Хмельницького району на Київщині в автомобілі під час руху здетонував вибуховий пристрій, водій загинув.

Як повідомляє поліція Київської області, у суботу зранку до чергової частини Переяслав-Хмельницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Студеники автомобіль "Тойота Кемрі" знаходиться в кюветі з загиблим в ньому водієм.

 

"Згодом, виїздом слідчо-оперативної групи, криміналістів та працівників вибухотехнічної служби на місце події було встановлено, що автомобіль "Тойота Кемрі" під керуванням водія 1976 р.н. рухався по автодорозі "Київ-Переяслав-Хмельницький" на швидкості 150 км/годину. Під час руху, в салоні автомобіля пролунав вибух, в результаті чого водій загинув на місці, однак автомобіль продовжив свій рух, після чого з’їхав у кювет та скоїв зіткнення з деревом", - йдеться в повідомленні.

Під час огляду поліцейські виявили у водія травматичну ампутацію правої руки, а в салоні автомобіля знайшли фрагменти від частини корпусу гранати РГД-5.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з кваліфікуючою ознакою "Нещасний випадок".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: