Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський поскаржився в Держдеп на тиск

Четвер, 7 березня 2019, 16:34

Кандидат у президенти артист Володимир Зеленський розповів заступнику державного секретаря США з політичних питань Девіду Гейлу про порушення в передвиборчої кампанії і тиск.

Про це 7 березня повідомляє прес-служба команди Зеленського у Facebook.

Зокрема, кандидат у четвер провів зустріч з представником держдепу. На зустрічі також була присутня посол США в Україні Марі Йованович.

"Кандидат у Президенти розповів пану Гейлу про перебіг передвиборчої кампанії, у якій наразі фіксуються порушення… Зеленський нещодавно зіткнувся з тиском — біля його офісу виявили апаратуру для прослуховування, яка належить СБУ", -  йдеться в повідомленні.

Також вони обговорили "важливість прозорості й демократичності майбутніх виборів".

 

Крім того Зеленський розповів Гейлу, чим займатиметься, якщо його оберуть президентом.

"Серед головних завдань: перемога над корупцією, що досягається, зокрема, через максимальне сприяння антикорупційним органам та відкритість влади", - зазначили у команді Зеленського.

Зранку 7 березня Зеленський заявив, що проти нього готують кримінальне переслідування.

Він стверджує, що "спеціальні люди" хочуть встановити на окупованій території Луганської області політичні бігборди з його обличчям.

Читайте також: Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори

Нагадаємо:

  • 4 березня біля офісу Зеленського знайшли підозріле обладнання.
  • Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що мова йде про обладнання для прослуховування. Екс-радник Авакова нардеп Антон Геращенко натякнув, що апаратура може належати СБУ.
  • Служба безпеки сказала, що знайдена апаратура для прослуховування належить їй, але слухала СБУ не кандидатав президенти.
  • Вибори президента України відбудуться 31 березня. 
  • Останні результати опитуваннясвідчать, що Зеленський знову лідирує в президентському рейтингу, а чинний президент Петро Порошенко і лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко йдуть слідом майже нарівні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: